Баровци си разменят гаджетата

06.11.2012 14:30 | Видян 5226 пъти

Баровци си разменят гаджетата

Плеймейтката Мария Цветкова излиза с бившето гадже на "колежката" си Златка Райкова, видя България Днес. След като беше зарязана от несебърския бизнесмен Динко Динев, изкусителната брюнетка вече няколко месеца има връзка с Павел, който очевидно е почитател на плеймейтките.

Мария и новият ѝ мъж бяха изловени да излизат от тузарско заведение в столичния квартал Бояна заедно с техен приятел. Плеймейтката бе следвана от двама здравеняци, които вероятно са личната ѝ реклама. Въпреки че вече не са заедно с Динев, Цветкова продължава да се придвижва с мощно возило, което ѝ е подарък от него. Оранжевото "Порше Кайен" е лесно разпознаваемо в столицата и заради еднаквите цифри на регистрационния номер – четири тройки, които са запазена марка на Диневи.

След срещата с новия си любим плеймейтката се качи сама в скъпия си джип и отпраши с мръсна газ. Мария и Павел дълго време криеха, че са заедно, но вече официално са разконсперирани като двойка, пише България днес.

Според появилите се информации Динев зарязъл плеймейтката, защото не показвала никакъв етикет на поведение по време на бизнес срещите му, на които присъствала. Чашата на търпението му преляла през март тази година, когато на официална вечеря Мария се появила с рокля, която почти не скривала голото ѝ тяло.

Преди това обаче еротичната моделка му роди момченце. Динев е известен с щедростта си към бившите си жени и децата си и затова ѝ е оставил скъпата кола, подкрепена със силна финансова подкрепа.

Новото гадже Павел пък беше с Русата Златка до миналат година. Тогава тя реши да се раздели със здравеняка и започна връзка с Камен Балабузов-Куката. Двамата бяха заедно около година и половина и дори сключиха брак, за който останаха съмнения, че не е реален. Докато беше със Златка, Павел беше още женен за майката на детето си. Впоследствие окончателно я изостави заради плеймейтката, пише още България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !