Родните тв звезди гушкат по 10 бона за голи снимки

13.11.2012 15:15 | Видян 6955 пъти

Родните тв звезди гушкат по 10 бона за голи снимки

Диляна Попова е взела хонорар от 10 хил. само за епизода от сериала Стъклен дом, в който лъсна дибидюс гола. Бившето гадже на ъндърграунд боса Таки и певеца Дичо обаче едва ли се е притеснила кой знае колко, тъй като има солиден опит в голите снимки. Освен че се е снимала многократно в еротични фотосесии, тя свали дрехи и за друг роден филм Love.net.  

Въпреки рекордната сума за голи снимки, която продуцентите на сериала са цакали на Дилянчето , те са убедени, че не са хвърлили парите си на вятъра. Веднага след излъчването на дивите секс сцени между нея и Блатечки интернет буквално полудя, пише Супер 19'.

Друга актриса от сериала, Яна Маринова, отстъпва в хонорара си за голи сцени само с два бона на Попова. Хубавата Яна, която не е професионална актриса взима 8 хил. лв. за събличане пред камерите. За нея събличането не е тема табу. Тя вече го е правила пред широката аудитория по време на участието си в риалити шоуто Сървайвър.

Тогава Яна изобщо не се посвени да се изкъпе в океана, облечена само в оскъдни прашки. Маринова ще трябва да покаже силиконовите си цици срещу 8 хиляди лева, пише още Супер 19'.

Същото цифрово изражение има и хонорарът за голи сцени на Виолета Марковска от сериала Столичани в повече. Младата актриса вече е споделяла, че не се срамува от голотата си.

С опит в секссцените е и Елена Петрова, която в последно време отказвала категорично по-сериозно разголване. Всъщност Елена се е снимала чисто гола още на 15- годишна възраст във филма на Християн Ночев Граница. В лентата от 1994г. тя трябвало да изиграе ролята на глухоняма циганка, а в една от сцените Чочо Попйорданов й разтваря краката с автомат. В днешно време тя се доближи до Калин Врачански без дрехи само един път, в сериала Стъклен дом, и гушна цели 7 хил. лв. за скромното си разголване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !