Яна Маринова пред развод?

10.08.2012 13:45 | Видян 4079 пъти

Яна Маринова пред развод?

Двамата съпрузи започнали да охладняват един към друг в периода, когато служебните ангажименти на актрисата нараснали главоломно. След като тя направи пълен фурор с ролята на кучката Елена Атанасова в сапунката на Би Ти Ви, моментално се превърна е една от най-търсените родни актриси. Ежедневието й стана поредица от изтощителни снимки за сериапа, участия в реклами и светски събития, репетиции за театрални постановки.

Това неминуемо се отразило на отношенията й с Тишо, който имал възможност да вижда красивата си съпруга само за по 2-3 часа, когато се прибира вкъщи вечер. Неотдавна фитнес инструкторът поставил проблема пред жена си, заявявайки, че повече не могат да продължават така и тя трябва да намали темпото на работа. Яна обаче била категорична, че тепърва започва да се развива и освен като актриса смята да пробие на малкия екран и като водеща.

Това буквално побъркало Тихомир, който заформил бурен скандал на благоверната си. Според запознати след кавгата Тишо дори се е изнесъл от семейното им жилище и в момента обмисля дали да подава молба за развод, или да направи последен опит за спасяването на брака си. Актрисата и здравенякът си казаха „Да" преди две години на първия снимачен ден на "Стъклен дом". Веднага щом сложи подписа си в гражданското, булката Яна се появи на площадката на сериала, за да реализира първата сцена на героинята си Елена.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Няма коментари към тази новина !