Трактора остана без проститутки

16.10.2012 18:00 | Видян 3510 пъти

Трактора остана без проститутки

Само преди няколко години това беше немислимо за имиджа на организацията на Трактора. В стриптийз баровете пък е въведена нова тактика. Там на мястото на напусналите са привлечени компаньонки от Сърбия.

До тази ситуация се стигна след последователните арести на двамата ръководители на бизнеса с проститутки Димитър Митров - Полицая и Антон Петров - Хамстера. На всичко отгоре почти всяка седмица полицаи и данъчни тарашат клубовете и баровете. Само от началото на този месец МВР, НАП и Агенция „Митници" проведоха две масирани акции. Ударени бяха „Кама Сутра", „Велвет" и бар „Клеопатра" до „Пирогов". На компаньонките им писнало от медийния шум и непрестанните проверки.

„Първо драстично намаля работата. Клиенти не идват, защото се страхуват, че ще има проверки. Второ, писна ни всякакви служби да ни проверяват и на следващия ден да си гледаме лицата по вестниците. Затова аз и доста мои колежки си тръгнахме", разкри пред „Всеки ден" компаньонка, която доскоро работеше в бардак , намиращ се на бул „Христо Ботев" в близост до Петте кьошета в столицата.

В разследване на ГДБОП и ДАНС, водено от 2010 г., беше установено, че Трактора контролира на територията на София над 15 клуба за сексуални услуги и три стриптийз бара, в които са проституирали над 100 момичета, включително и непълнолетни. Към днешна дата девойките са под 50, а клубовете - около 10. Според информация на службите след ареста на Тони Хамстера и Митко Полицая сегашният отговорник на проститутките е Румен Дебелия.

Той е един от най-доверените хора на Митко Полицая. Двамата работели заедно от над 10 години. Известен е сред момичетата с бруталните си методи, които включват изнасилвания и побоища. Прякорът му Дебелия пък идва от огромното му туловище - бандитът тежи над 150 кг. За да респектира проститутките, той винаги ходи въоръжен с пистолет. За разлика от гангстерите парвенюта, които се фукат с нови и скъпи коли, Румен залагал на над 15-годишна лимузина „Мерцедес". По времето, когато шефът му Алексей Петров беше главен съветник в ДАНС, Дебелия често можеше да бъде засечен с висши антимафиоти от отдел „Трафик на хора". Има данни, че главорезът е плащал ежемесечни суми в порядъка на около 10 бона на ексначалник на този отдел с прякор Дългия, за да не се извършат акции в клубовете.

Сутеньорът беше арестуван в края на миналата година заедно с Митко Руския. Двамата рекетираха компаньонки, които не бяха от структурите на Трактора. След 10-дневен престой в килията Апелативният съд бързо го пусна на свобода. Първият признак, че ще има отлив на проститутки, дойде през лятото на миналата година.

Тогава столични пеперудки излязоха с безпрецедентна декларация, в която бяха разгромени наглите сутеньори. Писмото беше озаглавено „До всички момичета, които работят сами" и в него пишеше: „От известно време зачестиха набезите на разни сводници и помияри, които изнудват момичетата, работещи сами. Викат на адрес или директно идват у вас! Най-нагло заявяват, че трябва да им плащаш по 100-200 лв. на седмица или следват наказателни мерки. Ето ги и телефоните, от които са ни звънели: 0877421538 и 0877725858. Избягвайте да поемате поръчки, ако някой ви се обажда от тези номера. Съветвам всички момичета, които са били или ще бъдат изнудвани от подобни малоумни просяци, директно да подават жалба в полицията! Времето, когато имаха подкрепата на всички институции свърши. В момента тези нещастници разчитат само на страха на жените, защото повечето им бардаци вече са разбити. А до всички сводници - да го духате! И вашият ред ще дойде! Не се мислете за недосегаеми, защото не сте!"

„Всеки ден" научи от полицейски източници, че единствените по-сериозни пари, които прибира Трактора към днешна дата, са от задграничния бизнес на Митко Полицая и Тони Хамстера. Двамата имат стриптийз барове в Испания и Белгия. В Брюксел дори част от прословутите витрини за проститутки са собственост на Димитър Митров. За там бяха изкарвани и манекенки от модна агенция „Май Ейнджъси".

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !