ВИП-аджийки проституирали за Хамстера

18.09.2012 13:15 | Видян 1798 пъти

ВИП-аджийки проституирали за Хамстера

Соченият за дясна ръка на Трактора Антон Петров – Хамстера остава за постоянно в ареста, след като състав на Софийския апелативен съд потвърди решението на Градския съд от миналата седмица. Хамстера, който е подсъдим по делото “Октопод”, бе арестуван през юни по обвинение в организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. Според прокуратурата той е ръководил банда, под чиито давление са проституирали елитни момичета.

На днешното заседание стана ясно, че според показанията на анонимни свидетели, както и Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова за Хамстера работили елитни проститутки, наричани ВИП-аджийките. Плеймейтката твърди също, че парите се отчитали на Антон Петров, а той от своя страна – на Алексей Петров – Трактора. Тодорова работела в модната агенция на Мистър България 2003 Мирослав Йончев, който също е част от групата, според прокуратурата. Миската започнала да проституира през 2010 г.

В определението си магистратите посочиха, че бандата на Антон Петров-Хамстера била добре организирана и силно конспиративна. Според съда събраните доказателства са достатъчни да обосноват предположението, че Петров е извършил престъплението, в което е обвинен, както и опасността да извърши ново престъпление. От прокуратурата настояха той да остане зад решетките, тъй като свидетелите се страхуват от него и има опасност той да им повлияе психически и физически.

Адвокатът на Хамстера Ваня Траянова пък заяви, че показанията на анонимните свидетели, на Ралица Тодорова и Камелия Хасан срещу клиента й се основават на слухове, а не на преки наблюдения. Освен това срокът, в който е трябвало да приключи разследването е изтекъл, тъй като разследването е започнало през февруари 2010 година, мотивира се Траянова. Въпреки това апелативните магистрати не приеха доводите й и оставиха Петров в ареста.

През юли вътрешният министър Цветан Цветанов загатна, че политици от всички партии са си поръчвали момичета от каталога на Антон Петров- Хамстера. “За голямо съжаление през годините е имало много хора, политици, които са се самозабравили и са си позволявали много неща”, категоричен бе Цветанов.

Хамстера е сочен от МВР за дясна ръка на бившата барета Алексей Петров. Първият знаков арест на Антон Петров бе по време на спецакция “Наглите”. Тогава в портмонето на съпругата на Хамстера бе открита банкнота от откупа на похитения от бандата за отвличане студент Румен Гунински. Хамстера обаче не се сдоби с обвинение.

Месеци по-късно Петров бе задържан и по операция “Октопод”. Заедно с Алексей Петров той е обвинен като част от организирана престъпна група за рекет и изнудване. За последен път белезници щракнаха около китките на Антон Петров на 10 май. Тогава Хамстера бе заключен на столичния бул. “Черни връх” по подозрение, че готви покушение над висш полицай. За евентуални жертви на Хамстера бяха спрягани имената на шефа на ГДБОП Станимир Флоров и на заместника му Валентин Цоновски. Ортак на Петров в начинанието според разследващите бил несебърският наркобос Димитър Желязков- Митьо Очите. Двамата бяха задържани за 24 часа и подписаха предупредителни протоколи, че няма да убиват топ ченгета.

На 18 май, Петров отново бе арестуван, този път по подозрение, че готвел покушение над председателя на Софийски градски съд Владимира Янева. След като отново бе предупреден да не го прави, Хамстера бе освободен.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !