Хамстера с нов каталог за ВИП проститутки

14.07.2012 14:02 | Видян 4233 пъти

Хамстера с нов каталог за ВИП проститутки

Дясната ръка на Алексей на Петров Антон Петров-Хамстера е имал идея да разшири бизнеса със скъпоплатена манекенска плът и да завземе клиенти с нови територии, научи "Уикенд”.

Скандал разтърси страната преди дни, когато стана ясно, че МИС България 2008 също е в каталога за продажба на плът

Затова от началото на годината той дал заповед на наказателната си бригада да респектира собственици на известни столични нощни заведения, които трябвало да се съгласят да работят с него.

Офертата била в дискотеките да се вкарват ВИП пеперудки с цел да ухажват платежоспособни клиенти.

Момичетата трябвало да имат резервирани маси, както и някакъв лимит за напитки. Ако клиент захапе и си поръча момиче за креватни удоволствия, половината пари отиват за нея, а останалата част се дели между собственика на заведението и Хамстера.

Според информация на полицията арестуваният заедно с Антон Петров негов шофьор Цветко Цветков, както и други яки момчета от неговото обкръжение са провели разговори с няколко от собствениците на нощни клубове в София.

Част от тях били заплашени, че ако не се съгласят да предлагат проститутки, в заведенията им може да избухне „случаен” пожар. Уплашените бизнесмени са приели офертата.

Атакувани са заведения основно в Студентски град, в това число и чалготеката „Плаза”, която е собственост на певеца Константин. Подобно предложение е отправено към две много известни нощи заведения, които се намират в центъра на София.

От там обаче хората на Алексей Петров са били позорно изгонени. До "Уикенд" достигна информацията, че Трактора възложил на хората си дори по-генерална задача. Чрез авера си Марчело Джотолов е напраил опит да се вземе на безценица популярният столичен клуб „ Версай”, който се намира зад сградата на БНБ и той да бъде превърнат на бардак.

„Версай” са верига от заведения в цялата страна. Клубовете са собственост на скандалния варненски бизнесмен Борислав Манджуков.

Съденият по делото „Октопод” гангстер е натискал варненеца да прехвърли „Версай” във фирма от орбитата на „Лев Корпорация”.

Борислав Манджуков бе арестуван на 26-ти юни т.г. при спецакция на ГДБОП кръстена „Цигараджиите”. Оказа се, че собственикът на чалга клубовете заедно с митничаря Георги Владимиров-Фози са вкарвали в България контрабандни цигари.

Става въпрос за схема, при която китайски тирове влизат в страната, обявявайки, че изнасят стоките за държави в ЕС, а всъщност вътре има скрити акцизни стоки.

Другите играчи в контрабандните канали са с прякори Цайса, Белия, Дебелия, Кратунката и Пингвина.

Връзката между Манджуков и Алексей Петров е дългогодишна и е минавала през Румен Божинов-Цайса. Той беше поставен като заместник-директор на Агенция „Митници” между 2008 и 2009 г. именно от Трактора, който по това време беше висш държавен служител. Божинов контролираше и всички контрабандни канали, минаващи през Варна. Според хора от ъндърграунда всяка сряда парите от тях се носеха с куфари в офиса на Петров на басейн „Спартак”.

В престъпните афери е участвал и Манджуков. Срещу него се води разследване за ДДС измами от 2009 г. по сигнал на сегашния шеф на НАП Красимир Стефанов, в който се посочва, че са приложени различни схеми с месокомбинати и търговия със земя. Манджуков държи две от най-популярните увеселителни заведения във Варна – „Булгари” и „Екзит”. По-късно те са прекръстени на „Верту” и „Версай”. Собственик е и на чейнджбюра, които често стават обект на проверки заради нарушения.

Приятелката на Манджуков пък бе похитена от осем маскирани през 2003 г., докато паркирала колата си в двора на вилата. Нападателите й поискаха от Манджуков откуп в размер на 500 000 долара и явно са знаели, че има кой да ги плати и бизнесменът разполага с подобни суми.

В сряда тази седмица пък състав на Апелативния съд скандално пусна на свобода митничаря Фози и бизнесмена Манджуков. Владимиров ще трябва да плати 20 000 лева, Манджуков 30 000 лева парична гаранция. Според магистратите няма опасност тримата да извършат друго престъпление, тъй като в материалите по делото е установено, че контрабандните цигари без бандерол от тировете са иззети в края на месец август 2011 г. и началото на месец септември 2011 г.

„Уикенд” научи, че въпреки арестите на Хамстера, Цветко Цветков и шефа на модна агенция “Май Ейджьнси” Мирослав Йончев, бизнесът с манекенки-проститутки продължава да върви, макар и не с оборотите от преди. Парите сега се отчитали на лице с прякор Тапата. Той е колега на Цветко Цветков и човек от охраната на Хамстера.

Проведени били и срещи с момичетата от каталога „Салата Цезар”, като ги увещавали, че няма да имат проблеми от тук нататък. Въведена била и нова схема на работа.

ВИП проституцията, в която участват известни модели, ще е само зад граница. Нямало вече да се поемат поръчки от българи, за да не стават издънки. Тези от девойките които все пак искат да работят на родна територия, ще го правят, но на по-ниски цени максимум до 300 лв. на час. Направен е и нов каталог, който е качен в чуждестранен сайт, забранен за гледане в България. Достъп се дава само с парола на отбрани и проверени клиенти.

Според запознати обаче в скоро време се очаква нова полицейска акция, която ще доизкорени остатъците от престъпната групировка "Октопод".

източник: в. "Уикенд"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Невролози разкриха защо „Момичето с...

Шедьовърът на Вермеер „Момичето с перлената обица“ (на...

ЕС с нови мита за електромобилите от...

Страните членки на ЕС подкрепиха предложението на...

Няма коментари към тази новина !