Галена се стопи

02.10.2012 17:45 | Видян 3210 пъти

Галена се стопи

Фолкпевицата Галена продължава да сваля килограми.
След като през летния сезон певицата от Смядово олекна с 10 килограма, през последния месец теглото й е намаляло с още 5 кила.

Галена разкрива, че тайната на доброто й физическо състояние се крие в консумацията на суши. Комбинацията от ориз, водорасли, зеленчуци и риба я засища, без да трупа
излишни килограми.

"Освен вкусно е и диетично. Най-калоричната съставка на нуритата е сиренето "Филаделфия", но то е в много малки количества и не оказва влияние", коментира хитовата изпълнителка.

В списъка на забранени храни за Галена попадат шоколад, тестени изделия, газирани напитки и твърд алкохол. Тя допълва, че много обича да ходи на фитнес, но заради натоварената й програма от участия рядко стига до залата. Именно умората от многото работа също е сред причините Галена да отслабне толкова драстично, коментират нейни фенове. Те се притесняват, че изпълнителката скоро може да боледува, защото тялото й изглежда
все по-омаломощено.

Галена никога не е била едра жена, но качи 10-ина килограма около раждането на сина си Стефан. След това тя поде война срещу килограмите, но дълго време не можеше да влезе във форма. През тази година обаче за рекордните четири месеца успя да се отърве от 15 килограма и отново да събира мъжки погледи по тялото си.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !