Галена си брои парите с машина

26.09.2012 13:30 | Видян 3414 пъти

Галена си брои парите с машина

Фолкизпълнителката Галена реши съвсем да се осъвремени, като си купи и машина за броене на пари, пише България днес.

С нея актуалната чалгаджийка по-лесно може да изчисли колко точно пачки са й бутнали почитатели в пазвата след поредното изпълнение в клуб.

Машината певицата представи, докато позира в странна поза, демонстрирайки изпосталялата си фигура. Новата придобивка на чалгаджийката накара доста от феновете й да се пошегуват, че тя скоро трябва да си вземе и касов апарат, за да не лъснат нови нередности при следващата проверка на Националната агенция по приходите.

След масовите проверки чалгаджиите са спрели да крият доходите си, хвалят се от НАП.

Въпреки машината, с която се е сдобила Галена , хонорарите за нея и цялото съсловие продължават да падат стремглаво, пише още България днес.

Само преди два месеца бе обявено, че парите, които взимат дори и най-актуалните фолкаджийки, са се свили значително. Стана ясно, че чернокосата фурия вече приема покани за участия срещу по-скромни от досегашните суми.

По-рано певицата не си отваряше устата за по-малко от 4500 лева на участие. В последно време обаче Галена се съгласява да забавлява феновете си и срещу суми с минимум хилядарка надолу - 3000-2500 лв.

Покрай снимката с машината за пари се вижда, че Галена напоследък е отслабнала драстично. Според някои от феновете й това е, защото чалгаджийката по цял ден си брои парите и няма време да яде.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !