Златка се запече

24.09.2012 13:30 | Видян 2433 пъти

Златка се запече

"С едно кафе и една  цигара ще се изтропам веднага", изцепи се Златка. Тя бе провокирана от Бони. Фолк певицата първа разкри, че й трябва само малко кофеин сутрин, за да посети тоалетната по голяма нужда.

Неволни свидетели на разговора между Бони и Златка станаха Орлин Павлов и Димитър Ковачев-Фънки. Двамата намекнаха, че са погнусени от изказванията на звездните си съквартирантки.

Опитът им тактично да намекнат, че не отива на дами, и то ВИП, да говорят за "тропане" предизвика бурни реакции.

След  като Фънки с ирония заяви, че в стаята се води женски разговор, Златка му се нахвърли. "Чакай, бе! И ние сме хора в крайна сметка. Това са нормални физиологични нужди. Ако не ходиш да тропаш самосвала, това е много лошо", изкукудяка Златка.

Плеймейтката не спря дотук. Подхвана темата и в кухнята. С надежда да срещне разбиране у Никол, моделката изпъшка: "Дай, Боже, да отида до тоалетната, голям зор ми е, братче. Направо ми тежи на сърцето чак".

Златка остана доволна. Никол й влезе в положението. Синоптичката даже намери решение на проблема.

Ако Златка не можела да се изтропа след кафе и цигара, да пробва с хапчета. Никол също щяла да пие.

Проблемите на Златка в Къщата  не спират дотук. Вчера плеймейтката отнесе жестоки подигравки от  мъжете. Моделката имаше неблагоразумието да сподели с ВИП Брадър, че върти любов с женен мъж.

Тайната й излезе наяве при последната игра на съквартирантите. Ирен Кривошиева и Владо трябваше да свържат съквартирантите си с факти за тях, посочени от ВИП Брадър. След като бе направено разкритието за Златка, съквартирантите безжалостно се нахвърлиха срещу нея.

Както винаги плеймейтката не си замълча и последва нова вълна от откровения. Златка обяви, че съперницата й знаела за нея. "Остава да си лягате тримата. Защо не си живеете заедно?! Само две отделни стаи ви трябват", изцели се бившето гадже на плеймейтката Благой Иванов - Багата.

Юлиян Константинов също се включи и каза, че ако Златка заживее с любовника си и съпругата му под един покрив, щели да си делят парното. Плеймейтката се обиди и едва сдържа сълзите си, когато чу подигравките на бившия си любим Багата.

Ядосана, моделката се затича към спалнята и се оплака на другите жени в Къщата. След като сподели мъката си, Златка реши да се утеши с цигара. Въпреки че не й се тропаше, плеймейтката жадно засмука папируса.

 

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

Няма коментари към тази новина !