Рачков: Ще играя Черната Златка, защото много си приличаме

24.09.2012 12:00 | Видян 2359 пъти

Рачков: Ще играя Черната Златка, защото много си приличаме

В новия “Бай Брадър” за първи път ще играя женска роля – на Златка . Ние с нея си приличаме. И двамата сме от Бургас, а географията ми е най-силна. Това каза Димитър Рачков в “На кафе”, където гостува на Гала с половинката си Мария Игнатова .

Тв водещата се пошегува и го накара да каже къде се намира Твърдица. “В Италия някъде, но със сигурност е на Ботуша”, отговори Рачков.

Той разказа, че не е празнувал рождения си ден, който бе преди дни, тъй като бил на работа, пък и 40-та годишнина не било прието да се отбелязва шумно. Затова пък Мария си обеща, че ще купонясва до зори на своя рожден ден, който е след три дни. “Ще празнувам!”, отсече “госпожица Игнатова”.

Гала полюбопитства дали Рачков вкъщи е темерут, тъй като било известно, че смешните актьори в дома си били затворени и мълчаливи. “Не само вкъщи съм темерут, ами и на работата си”, побърза да каже Рачков.

Двамата признаха, че не им достига времето за синовете им. Мария разказа, че нейният Виктор бил по-чувствителен, докато синът на Митко бил по-спокоен. И двете хлапета са записани в един предучилищен клас.

Гала не се стърпя и попита двойката дали не мислят вече за общо дете. "Ще има ли моето и твоето бият нашето?”. “Божа работа”, отговори актьорът. “А с Божа работа това не става”, репликира го Гала. “Да, права си, и с доктор Щъркелов”, добави Рачков.

Тв водещата попита дали двамата се ревнуват. Мария каза, че половинката й не е ревнив. “Ревнува ме само от Алекс Раева”. “А пък тя страшно ме ревнува от Зуека”, каза на свой ред комикът.

Двамата с Мария коментираха и жълтите клюки по техен адрес. Най-тиражираната бе, че те са вече разделени. “Гала, не знам защо го правят това. Мислех, че преди 4 години като се събрахме, това ще отшуми. Явно няма какво да пишат, те са тотално изчерпани. Най-тъпото е, че ни звънят роднини и познати и ни питат вярно ли е. И докато им обясним, че не е, си губим и време, и енергия”, каза Рачков.

Мария каза, че всеки трябва да си носи последствията от това, което прави. Напористата дама е категорична, че жълтите издания трябва да бъдат съдени от потърпевшите. “Ама как ще ги съдиш, като те не подписват материалите с истинските си имена”, каза актьорът.

 

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Няма коментари към тази новина !