Куката: Азис е извращение на природата

30.08.2012 14:30 | Видян 3198 пъти

Куката: Азис е извращение на природата

Камен Балбузанов - Куката реши да защити любовницата си Златка Райкова и скочи на фолк изпълнителя Азис .Плевенският наркобос наруши обета си за мълчание и заяви пред журналисти, че нито той, нито гаджето му са набили фолк певеца и не му дължат никакви извинения.

Скандалът между Русата Златка и чалга идола продължава да се вихри с пълна сила след като в събота в дискотека на Слънчев бряг двамата се спречкали словесно, а според Азис силиконката
му налетяла и с юмруци.

Свидетел на „женската" свада бил гаджето на плеймейтката Камен Куката, който замълча след фаталната вечер и забрани и на половинката си да дава медийни изявления. Както „Всеки ден" писа, той дори я отпрати от Слънчев бряг, за да спре сеирите. Азис пък замина за Сен Тропе, откъдето заяви, че ще съди Райкова за нападението й.

Самият Балбузанов обаче останал на морето и продължава да се вихри в местните дискотеки. Той
купонясва в скандалното заведение „Бедрум" на „Какао бийч", където в неделя на разсъмване пострадаха около 20 души при масово сбиване между охраната на дискотеката и хората на Митко Каратиста.
Оттам и решил да даде изявление пред колегите от местния сайт „Бесове", за да защити изгората си и да прати послание на Азис .

„Бях в заведението, както и много други хора. Не знам защо толкова пишете за тоя циганин, който беше пиян, може да е бил и дрогиран поведението му беше скандално. Комбинацията от ром, гей и фолк изпълнител е най-отвратителна и не знам защо толкова се шуми около него", заявява Куката. Плевенският наркобос не пести и нецензурни думи към певеца, който според него обиждал хората дори със самото си присъствие.

„Видях един мъж от публиката да прави жест към Азис за автограф. Човекът беше с дъщеря си, просто му поиска автограф, а получи обида по микрофона. Облечен беше като трабестит.
Не моето поведение, а неговото беше унизително - тоя път надмина себе си по лиготии, преиграване и циничност", обяснява още Куката.

Той обаче побърза да уточни, че не е съвсем пряк очевидец на случката, тъй като Златка не била в неговата компания, а с приятелки. Балбузанов е семеен и не желае да се разчува много-много за връзката му с плеймейтката, заради което твърди, че видял сбиването отстрани. „Златка беше близо до сцената. Спомням си много добре, че тя беше с гръб към него, изобщо не го гледаше. Той мина покрай нея и я блъсна. Каза нещо от рода на „Свий се бе, селянко!". И заради това тя реагира по този начин. А това, че се била подразнила, че я имитира, абсурд! Как може такова същество да си съперничи с такава красива жена. Азис обиждаше хората по микрофона, което не прави чест на един певец, особено известен. Какво да говорим - това е едно извращение на природата", разказва още плевенчанинът.

Той категорично отрича да е удрял фолк певеца и обяснява, че дори не би се доближил до него. „Какво да му посягам на такова същество. Той видя, че съм там, и пак продължи да ръси цинизми по микрофона, но аз нямам пряк конфликт с него. След това може да е ударен и да е избягал през прозорец или заден вход", обяснява Балбузанов. Куката отрича и да е присъствал на мелето в дискотека „Бедрум". Той дори се жалва, че всичко написано за него стресирало роднините му.

Естествено думите му няма как да бъдат приети за 100% истина. Десетки очевидци свидетелстват пред „Всеки ден", че Куката е бил със Златка в заведението. Тъй като ревнивата му жена прави панаири, плевенчанинът явно е решил да обяснява пред журналисти, че е бил сам въпросната вечер.


източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !