Мара Отварачката страда от мания за преследване

04.08.2012 09:00 | Видян 3749 пъти

Мара Отварачката страда от мания за преследване

На нечувана наглост и нахалство от страна на фолк певицата Мария са подложени съседите й в Бояна. Скандалната изпълнителка, която се прочу с капризите си, вече тормози и съседите с манията си за преследване.

Допреди Отварачката да се нанесе в семейния дом на Гущеров в Бояна, комшиите им нямали никакви проблеми с тях. Но откакто преди няколко месеца, милионерският син довел певачката в дома си, всички изживяват непрекъснат тормоз.

Откакто се сгоди за младия Гущеров Мария се взе за световна звезда и непрекъснато се оплаква, че е преследвана от папараци. Дори роднини на съседите й стават жертва на манията й, пишат от „Галерия“.

Най-пресният случай е отпреди месец, докато майката на един от съседите гостувала в дома му в Бояна. Една сутрин възрастната жена излязла да простира, когато чула някой да крещи „Крадец“.

След малко съседката била задържана от гардовете на Гущеров и се наложило да дава безкрайно подробни обяснения на Мария, коя е, откъде е и какво прави в съседния двор.

Възрастната жена останала крайно възмутена от нахалството и наглостта на певицата, която дори не й се извинила за грубото отношение.

Оказва се, че това далеч не е първият случай, в който съседите стават жертви на маниите на изпълнителката. Почти всички комшии на фамилията са имали подобни истории с нея и са възмутени от наглото и грубо поведение на Мария, допълни "Галерия".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !