Мара с Майбах от Гущеров

23.03.2012 18:00 | Видян 7174 пъти | Гласували 1

Мара с Майбах от Гущеров

Колата, която милионерският наследник е поверил на изгората си, е възможно най-най-скъпата, в която тя е качвала продажното си дупе досега - "Майбах Цепелин". 

Автомобилът попада в класация за 10-те най-скъпоструващи возила  в Света. "Цепелин" е наименованието на лимитираните серии на моделите "Майбах  57" и "Майбах 62", които са произведени само в 100 бройки.

Цепелините бяха представени на автомобилното изложение в Женева през март  на  2009   г.   Бърза справка,   която "Уикенд"  направи, показа, че лимитираната серия на Марчето може да бъде закупена на цена от около 450 хиляди евро Бутиковата лимузина,произведена в завода на „Даймлер Бенц" в Германия, е същински звяр - мощността й е 650 конски сили и ускорява до 100 км/ч. за 5,1 сек.

В интериора правят впечатление изисканият кожен салон, комбиниран с декоративни елементи в черен пиано лак. Облицована е с кожа и дърво, а подът е от ярешка кожа. „Майбах Цепелин" е била една от най-луксозните лимузини през 30-те години на миналия век.

Барабар с елегантния подарък за Мара, Гущеров е прикрепил към него и шофьор. За участията й, които последните месеци

в бутиковия автомобил се возят само още 99 души в света

два по нареждане на милионера, са сведени до минимум, певицата е обгрижвана от пълна с гавази лимузина. В ежедневието й обаче я придружава само шофьорът, който е толкова едро габаритен, че изпълнява функциите и на охрана, разясняват от музикалния бранш.

Докато бе с бившия си съпруг Димитър Андонов, Мара се возеше в далеч по-ниска класа, в сравнение с "Майбаха". 

Хотелиерът от Благоевград й бе купил синьо "Бентли", което обаче си взе след раздялата им. Вече   половин   година английската  лимузина   е обявена за продан в столична автокъща, но няма мераклии да се возят в купето, напоено с парфюма на Отварачката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !