Иван и Андрей снимат предаване по БНТ

26.07.2012 16:30 | Видян 2311 пъти | Гласували 1

Иван и Андрей снимат предаване по БНТ

Иван и Андрей може да са били в много телевизии, но в БНТ никога не са работили. Сега и това май им предстои.

Наесен продуцентите ще правят в държавната телевизия сатирично шоу, наречено "Галавечер". В него веднъж седмично ще се раздават антинагради.

Ще е нещо като церемонията за "Златните малинки" - американските награди за най-лоши филми. С тази разлика, че няма да е само за филми и ще е всяка седмица, а не веднъж годишно.

Антинаградите ще са примерно за гаф на седмицата, за най-язвителна усмивка, за най-глупаво мълчание. Ще се дават в много категории, които ще обхващат всички сфери на обществения живот - не само политика и медии.

Понякога, когато има защо, ще бъдат връчвани и поощрителни награди за нещо добре свършено. Те ще бъдат абсолютно сериозни, без никакъв присмех.

Водещ на сатиричното шоу ще е много известен човек, но за него ще съобщим по-късно.

Иван Христов и Андрей Арнаудов се явяват с концепцията си на конкурса в БНТ за ежеседмично развлекателно предаване, обявен още миналата година.

Тази пролет става известно, че продуцентската им компания "Междинна станция" е класирана на първо място. След нея са идейните проекти "Мулен руж"на "Чучков брадърс", "Най-смешният българин" на "Еф хикс камера" и "Майсторски клас на Камен Донев - Теория и практика на импровизацията" на „Теорема".

Предложението на Иван и Андрей вече е минало през бюджетната комисия на БНТ. Сега им предстои да подпишат договор с телевизията. Случи ли се това, шоуто вероятно ще тръгне наесен, допълни още "24 часа".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !