Иван и Андрей с нови атрактивни гости

03.02.2011 19:00 | Видян 5001 пъти

Иван и Андрей с нови атрактивни гости

На Петльовден, Иван & Андрей бяха поканили трима гости, с които се забавляваха по женски и си говориха за това дали е срамно да си гей в България. Единият бе Боби Сапунджиев, който завинаги се прости с образа на Урсула, другият се чувства удобно в кожата на жена и се казва Магита, а третият е професионален фризьор и обича да облича женски дрехи - за едни той е Жоро, за други просто Джиджи.

Боби Сапунджиев сподели: „Когато „Спартакус” затвори, и Урсула умря! Урсула е моментът, в който съм правил нещата за забавление и пари!”. Боби заяви, че не е имал предложения за секс срещу заплащане, но е получавал хонорар от 3 500 лв., когато ходел да танцува в чужбина. Според него доста младежи в България се реализират по този начин за пари. Той призна, че се е влюбвал в жени, дори с „консумация” след това.

Джиджи сподели, че се появява в женски дрехи само за специални поводи и за купони. Според нея българското общество е доста толерантно към тези неща. Няма мъж до себе си. „Не мисля, че в този вид съм жена за един мъж! 25 години е твърде ранна възраст за сериозна връзка!” – смята хубавата Джиджи.
Магита пък постоянно е в образа на жена. „Нямам проблеми с родителите, брат ми и сестра ми!” – обясни Магита. В първия момент, в който се появил вкъщи като жена не го познали.

Магита не иска да си смени пола и е с истинска дълга черна коса, която поддържа с маски и балсамчета. Няма привличане към жени и в живота има мъж до себе си, на когото не изневерява. Била е с много известни мъже, дори и такива от Народното събрание. Магита много пъти е получавала неприлични предложения и най-голямата сума, която е получавала в замяна е „2 500 лв. за един раз”. Дори веднъж играла „строга господарка”. Хетеросексуални мъже често се опитват да флиртуват с нея. Магита е на мнение, че са много малко мъжете с главно „М” в България и затова често ролите в хомосексуалните връзки се редуват.

И тримата не мислят за деца, не само защото се намираме в икономическа криза, но и заради трудностите, които би им създавало българското общество. Също така са единодушни, че не чувстват 2-ри февруари като свой празник.

За финал шармантният Радо Шоу, облечен в колоритен костюм, изпя песента от едноименния филм „Кабаре” като поздрав към всички празнуващи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Няма коментари към тази новина !