Рафи на главната сцена на Спирит ъф Бургас

24.07.2012 12:30 | Видян 2198 пъти | Гласували 1

Рафи на главната сцена на Спирит ъф Бургас

На 3 август, в деня на откриването на най-популярния морски музикален фестивал Spirit Of Burgas 2012 на Главната сцена на събитието ще бъде представен шоуто Old School Project.

В него Рафи събира две от най-популярните хип-хоп денс формации в страната за един пърформънс, включващ ефектни танци и микс от най-любимите неостаряващи R&B, Funk, Soul и Hip Hop парчета, както и новите музикални хитове.

На сцената, малко преди очакваното от хиляди R&B фенови изпълнение на Ms. Dynamite заедно с Рафи ще се качат Forsite Crew и New Hope Crew.

Forsite Crew са едни от най-добрите хип-хоп танцьори в страната, които през месец октомври тази година ще представят България на световния турнир по хип-хоп танци в Бохум - Германия.

New Hope Crew са брейк школата към BSD Club. Част от Crew-to e и Queen Mary, която миналата година стана световен шампион по брейк танци. Хореографът на шоуто е един от пионерите на хип-хоп и брейк школата в България. Христо Андонов – Черния е един от създателите и дългогдишен треньор и на двете формации.

Типично в тематиката на първата вечер от фестивала Рафи и момчетата са се подготвили за един зареждащ Old School Project с много музика, атрактивни изпълнения на сцената и много много танци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !