Тодор Колев пак бори рака?

16.07.2012 18:00 | Видян 3140 пъти

Тодор Колев пак бори рака?

Тодор Колев дойде на панихидата на Боян Иванов в църквата “Св. Георги” в Сафия, но изплаши всички с вида си. Актьорът едва ходеше, подкрепян от съпругата си Мария, не чуваше и не виждаше никого.
“Виках му “Тодоре, Тодоре!”, но той ме подмина.

Дори не ме погледна. Мисля, че изобщо не ме позна”, споделя в новия брой на “Доктор” съпругата на Стефан Данаилов – Мария. Лицето на Колев е подпухнало, а устната му – сцепена. “Изглежда като след химиотерапия”, зашепнаха в групичката, образувала се около Лиана Антонова и Мими Николова.

"Баща ми си е съвсем добре. Това, че здравето му се е влошило са вестникарски спекулации. Нищо му няма", каза за БЛИЦ дъщерята на Тодор Колев - Албена.

Преди година и половина близки на семейството на Колев разкриха, че той се бори с коварен тумор. Ракът беше засегнал основно белия на един от най-обичаните българи. Тогава 71-годишният актьор понесъл стоически и с висок дух процедурите в онкологията в столичната болница “Царица Йоана”, по-позната като ИСУЛ, довериха близките му.

В края на миналата година се разбра, че той е излязъл победител в битката с рака. Без да го обявява официално, актьорът демонстрираше видимо доброто си здраве и не спираше да се шегува. Успя с лекота да заснема целия сезон на “Сутрешен блок”, а през това време играеше и на сцената на театър 199.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !