Тодор Колев отново на музикалната сцена

09.04.2012 13:30 | Видян 1684 пъти

Тодор Колев отново на музикалната сцена

На 26-ти април ще се проведе второ издание на концертната вечер, посветена на един от най-популярните бългаски актьори Тодор Колев. Решението идва след огромния интерес, който предизвика ексклузивния подобен лайв през миналия ноември. Тодор Колев, който изказа удовлетворението си от емоционалната първа вечер, отново дава официално разрешението си събитието да се повтори.

"Как ще го стигнем?" II част отново се организира от Строежа, но този път ще се случи в столичния клуб *MIXTAPE 5*, в подлеза на НДК. Опцията е избрана поради високия интерес и с идеята да достигне до по-голям брой зрители. Концертът от 24-ти ноември 2011-та бе изцяло разпродаден седмица преди датата, а търсенето на билети достигна истерични измерения.

Сценарият на предстоящия лайв ще бъде подобен предишния път. Идеята е много от познатите песни на Тодор Колев да бъдат интерпретирани от популярни в настоящето изпълнители. Отново вокалисти ще бъдат Ясен Зердев, Рут, Миленита, Димо от ПИФ (който поради болест на практика тогава не взе участие в ноемврийската програма), Сърмата Хари от Шкода, Иван Гатев от Saltriver и Лок Маруху. В състава от инструменталисти влизат Веселин Веселинов-Еко на бас, Ангел Дюлгеров - китара, Милен Кукошаров - клавишни, Росен Ватев - барабани, Михайил Йосифов - тромпет и Вили Стоянов - тромбон. Джанго Зе ще предприемат специално пътуване от Варна за собствен сет. Все още се коментират възможности за включване на още имена от българската музикална сцена.

В сета от песни отново влизат Жалба за младост, Как ще ги стигнем?, Самотният човек, Автобиография, Фалшив герой, Песен за любимия град, Нашия сигнал, Шуменски влак, Сто кила ракия давам, Камион ме блъсна, Черно море, Песен за средната възраст, Жигули и още много други, като със сигурност ще се наблюдават размествания спрямо изпълненията от преди половин година, както и включването на нови парчета.

Самият Тодор Колев е приел този път да остане на сцената за по-дълго време, така че се очаква от него да включи още няколко песни в репертоара си. По време на концерта в Строежа бе предвидено той да изпълни точно три. В този ред публиката имаше щастието да чуе в негово изпълнение Песен за любимия град, Фалшив герой и Нашият сигнал. Но след бурните аплодисменти в края Тодор Колев реши да добави и Виолета, брилянтно изпята и украсена с атрактивна актьорска игра и задължителните звуци на цигулка. До няколко дни ще стане ясно какъв ще е точния набор от песни и какво е избрал за себе си г-н Колев.

Билетите за концерта, посветен на Тодор Колев, с неговото лично съгласие и участие, се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им на предварителна продажба е съвсем достъпна - 15 лв., а на самата дата и на място - 20 лв. Касите, където могат да бъдат открити: Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък. Броят на билетите в продажба е 600. Поради очаквания висок интерес се препоръчва предварително им закупуване!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Голямата-малка, ЧРД: Йорданка на Лили

"На многая лета, DER GROSSE - Kleine! БЪДИ ЧЕСТИТА",...

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Няма коментари към тази новина !