Анелия взе Бирмата от Преслава

16.07.2012 13:15 | Видян 8609 пъти | Гласували 1

Анелия взе Бирмата от Преслава

Според последната клюка, която циркулира в светските среди, младия плейбой и милионерски син Жоро Бирмата има нова сърдечна тръпка, пише Супер 19'.

Любопитното е, че обект на неговото внимание отново е певица от попфолк жанра. Става дума за Анелия, която пък от доста време няма гадже и все се оплаква, че не може да срещне правилния мъж. Мълвата разнася, че малко след като скъсали с Преслава, Жорко веднага се огледал за нова изгора и много си харесал бившата на Коко Динев. Веднага направил справка къде има изяви красивата старозагорка и тръгнал по нейни участия. Миналия уикенд двамата се засекли на морето и Бирмата решил да атакува. В крайморско заведение в Несебър, където Ани имала участие, той изкупил пет кошници с рози, които й били поднесени на сцената. След този жест младият бизнесмен поканил певицата на Пайнер на дискотека в Слънчев бряг и двамата тържествено се появили на Какао Бийч.

Присъстващите в нощния клуб буквално били като ударени с мокър парцал, тъй като Бирмата  държал за ръка чаровната изпълнителка. Анелия пък от своя страна гледала да спазва дистанция, за да не тръгне веднага приказката, че има нещо общо с бившия на колежката си. Пред свои приятелки тя коментирала, че чувства пернишкия бизнесмен като свой приятел и фен и че е прекалено малък за нея. Не така смятал обаче вървежния младеж, който шпори улиците с последен модел Бентли. Жоро на всяка цена искал да го върне тъпкано на Преслава, която щяла лудо да ревнува от колежката си в Пайнер. Освен това пък Анелия е една от най-красивите и желани жени в родния шоубизнес.

Бирмата продължил с атаките и в София. Той лично се обадил и поканил изпълнителката на Погледни ме в очите на рождения си ден. Жоро вдигнал тузарско парти само с подбрани гости, на което присъствали софийски младежи от сой. Анелия обаче не се появила, а само честитила празничния повод и обещала да вечеря с новия си ухажор, пише още Супер 19'.

Клюкари от фолк средите много се забавляват със случката, тъй като се завъртат невероятни любовни триъгълници. От една страна Анелия е бивша съпруга на Коко Динев, от друга преди време Преслава бе изживяла любовна авантюра с хазартния бос, а сега пък и двете са забъркани в отношения с Бирмата. Всички са в очакване как ще се развие този латино сериал, но по всичко личи, че интригата тепърва предстои.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !