Преслава и Бирмата скъсали от ревност

22.06.2012 16:15 | Видян 3943 пъти

Преслава и Бирмата скъсали от ревност

Преслава зарязала богаташа Георги Станоев - Жоро Бирмата заради болезнената му ревност.Това гласи най-новата версия за раздялата на двете доскоро лудо влюбени гълъбчета. Баровецът полудявал, когато видел певицата да кокетничи, а най се дразнел от непринуденото й държание с приятелите му.

Близостта, която Преслава демонстрирала с колегите си, също идвала в повече на Бирмата. Той така и не могъл да свикне с постоянните прегръдки и целувките, които тя си разменяла с Коцето.

Чашата преляла, когато една вечер фолкзвездата седнала в скута на близък приятел на Станоев.Ревнивецът почервенял от яд и едва се сдържал да не посегне на любимата си. Часове по-късно той ѝ вдигнал лют скандал и заявил, че няма да ѝ даде пари за заснемането на нов клип.

"Искай спонсорство от онези, на които им вреш задника си", крещял Бирмата. С това романът приключил веднъж завинаги. Въпреки грозната раздяла, Преслава простила на Станоев и днес отново го имала за свой приятел. Тя обаче била категорична, че никога повече няма да му се отдаде в леглото, шушукат запознати с финала на любовната история.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Няма коментари към тази новина !