Трактора иска да плува, за да отърве килията

10.07.2012 13:30 | Видян 1279 пъти

Трактора иска да плува, за да отърве килията

Алексей Петров - Трактора иска да плува 4 пъти седмично, за да отърве килията. Такава молба са депозирали в съда защитниците на Октопода, съобщиха вчера за „Телеграф" източници от съдебната палата. Молбата пристигнала в понеделник в деловодството на Софииския градски.

Тарторът на Октопода иска освен да плува, но и да ходи на лазерна, механо и кинези терапия. Като дори има изисквания в кои лечебни заведения да се провеждат въпросните процедури. Наглостта му стигнала до там, че посочвал изрично в молбата това да става в „Токуда" или Правителствена болница. Молбата му ще бъде докладвана от съда на заседанието на съда в четвъртък. Тогава се очаква магистратите да разгледат и искането на защитата на Петров за изменение на мярката му за неотклонение от „задържане под стража" в по-лека.

Опитите на Трактора да се изкара неизлечимо болен датират още от стъпването му в ареста. Болежките му изненадващо се обадиха отново в началото на май, когато магистратите го върнаха обратно в килията заради опити да притиска и свидетели да се откажат от показанията си срещу него. Веднага след това артритът и дисковата херния на подсъдимия се обадиха отново. Пред съда защитата му започна да настоява за прегледи в различни лечебни заведения, тъй като в болницата към затвора нямало необходимата техника. Претенциите им бяха изследванията да не се извършват в МВР болница, тъй като Петров бил в лоши отношения с ръководството на ведомството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Невролози разкриха защо „Момичето с...

Шедьовърът на Вермеер „Момичето с перлената обица“ (на...

ЕС с нови мита за електромобилите от...

Страните членки на ЕС подкрепиха предложението на...

Няма коментари към тази новина !