Гала изнудва шефовете си за по-висока заплата

22.06.2012 10:00 | Видян 2607 пъти

Гала изнудва шефовете си за по-висока заплата

Смята, че трябва да получава над 10 бонаВодещата на сутришното предаване „На кафе“ по Нова телевизия- Гала е решила, че сега е момента да си изпроси по- високо възнаграждение, като не се свени да извива най- безцеремонно ръцете на шефовете си, пише "Всеки ден.

Плевенчанката се е взела много на сериозно след като конкуренцията й по bTV– Денят е прекрасен, падна от ефир. Според блондинката заслугата е изцяло нейна и на екипа й, което е достатъчно основание да поиска от шефовете на частната медия да преразгледат договора й за 8000 лв., които вземала в момента.

Водещата смятала, че напълно заслужава 30% увеличение, т.е. 10 500 лв. на месец. Тя притиснала ръководството като заплашила, че ако не й изпълнят искането ще напусне барабар с предаването.

Колкото и незаменима и велика да се чувства обаче плевенчанката, шефовете й едва ли ще се навият да й плащат такава колосална сума, коментират запознати.

В родните телевизии хората, които взимат толкова пари, се броят на пръсти, но едва ли по време на криза някой тепърва ще се навие да плаща толкова тлъста заплата, пише още "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !