Жени Калканджиева аут от телевизията

29.05.2012 12:30 | Видян 4421 пъти

Жени Калканджиева аут от телевизията

Женската рубрика в неделния маратон на "Станция нова"- "Съпругите", ще бъде силно орязана, или въобще ще отпадне през новия есенен сезон, научи от свои източници в медията"Всеки ден".

Това се налага заради тоталното изчерпване и почти нулев интерес от страна на телевизионната аудитория, водещ до убийствено нисък рейтинг през последните седмици.

Най-лошото е, че напоследък на диванчето при Жени Калканджиева и Мая Савова не иска да гостува никоя знаменитост.

Двете водещи изнемогват в издирването на звездни събеседници, а мъките им стигнаха дотам, че миналата неделя призоваха от екрана ВИП личностите да откликнат на молбата им.

"Понеже нямаме никакви гости за другата неделя, молим ви сами да се обадите, ако искате да сте при нас. Важното е само да сте звезди, или поне да сте известни", заявиха  с нажалени погледи Мая и Жени.

Цялата тази излагация е била последната капка в търпението на продуцентите им Иван и Андрей, които са решили на есен  "Съпругите" да бъде силно променен.

Двамата се чудят как да се оправдават пред шефовете на медията заради отчайващо ниските рейтинги.

Срещу женското шоу имало същински бунт и всички в телевизията негодували от излъчването на тъпото шоу, което сваля имиджа на останалите.

Опосумите пък нарочили за главна виновница Жени Калканджиева, която има нулево присъствие в интервютата, а когато зададе въпрос, стъписва гостите с глуповатите си питания.

Затова тя ще отпадне от схемата на предаването, а продуцентите ще търсят нова партньорка на Мая Савова, научи още "Всеки ден".

Най-доволна от развитието на ситуацията е любовницата на Иван Ирина Сарачинова, която тържествувала от факта, че рубриката, която "отчаяната съпруга" Вихра "завеща" след напускането си, е обречена на провал. За сметка на това нейната "Най-добрата майка" се харесва на зрителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !