Калканджиева се развежда!

07.05.2012 12:30 | Видян 8199 пъти

Калканджиева се развежда!

Проклятието на предаването "Съпругите", част от съботно-неделния блок по Нова телевизия "Почивна станция", застигна и бившата Мис България Жени Калканджиева.

Водещата на женското ток шоу иска развод от половинката си Тачо, научи сензационно "Всеки ден". Миската е преценила, че бракът й буксува, и желае да го разтрогне.

Тя се ожени с Тачо през 2007 г., а две лета по-късно се сдобиха и с първия си наследник Георги. "Вместо да ми помага като съпруг и баща, аз все едно имам две малки деца", оплаква се шефката  на "Визаж" пред приятелите си.

След като предаването раздели продуцента Андрей и  жена  му Даниела, която беше първата, седнала в стола на "Отчаяните съпруги", както тогава се казваше фракцията, а година по-късно се разведоха Иван и Вихра, всички вече са убедени,

че шоуто носи

проклятие на всяка омъжена жена, която го води. Жени Калканджиева е поредната му жертва, тъй като нейният брак започна да буксува именно откакто тя влезе в "Съпругите".

Миската вече дори не крие, че иска официално да се раздели с 10 години по-младия Тачо. Двамата се ожениха през 2007 г., а две лета по-късно се сдобиха и с първия си наследник - Георги.

"Вместо да ми помага като съпруг и баща, аз все едно имам две малки деца", оплаква се шефката на "Визаж" пред приятелите си.

Въпреки че в началото на любовта си и двамата прокламираха, че разликата в годините не им пречи, сега това е основният проблем в отношенията им. Жени вече е зряла, а на Тачо му се живее, та две не вижда, разкриват близките им. Той

ходел постоянно по нощни купони,

а когато се прибирал, мъкнел със себе си и зверчетата си. Калканджиева не само че гледа сама детето и работи като луда, ами и ходи след мъжа си и оправя и след него. "Качил й се е на главата и танцува отгоре", категорични са приятелите й.

Жени  обаче  не  е  от тези, които ще се оставят дълго в подобно положение. Тя вече е предупредила Тачо, че иска развод, тъй като няма никакво намерение да търпи фриволното му и незряло поведение, научи "Всеки ден".

Калканджиева дори му забранила да се прибира вкъщи след 22 часа, тъй като събуждал малкия Жорко с  песните, които припявал на висок глас в приповдигнато настроение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !