Вихра: Срам ме е от панаирите с развода ми

24.04.2012 13:00 | Видян 2869 пъти | Гласували 1

Вихра: Срам ме е от панаирите с развода ми

"Подобно действие е въпрос на морал и характер, какъвто предишният ми мъж явно не притежава", обясни разочарованието си тя. Вихра която е получила развод преди две седмици и вече е свободна жена, не назова нито веднъж по име бившия си мъж, пише "Всеки ден". 

„Обиди ме лъжата. За мен откровеността е много важна", коментира красавицата, която бе избрала черен тоалет от сако и панталон за първата си изява в "Кафене: Виенско колело".

Тя за пореден път заяви, че се срамува от медийния шум около раздялата, но бе категорична, че причината е в неадекватното държание на телевизионния продуцент, който излял кофи помия по нея.


"Аз не съм безгрешна, приемам и обичам човека до мен такъв, какъвто е, и очаквам подобно отношение", обясни Вихра, която срещна пълната подкрепа на водещата на токшоуто Божана.

Преди години тя също преживя тежък развод с колегата си Косьо Филипов и изповедта на Вихра й върна лошите спомени, научи "Всеки ден".

Двете бяха категорични, че всяка жена се съвзема трудно от ужасния шок от раздялата, но след време емоциите отминават   и животът продължава. "Този човек вече не ме интересува, моят микросвят сега се върти около дъщеря ми Ава", завърши Вихра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Няма коментари към тази новина !