Правят щаб Антисняг

07.02.2012 10:45 | Видян 1576 пъти

Правят щаб Антисняг

Координационни щабове да бъдат създадени в районните администрации в София, разпореди столичният кмет Йорданка Фандъкова след среща с районни кметове и експерти.
Причината е очакваният обилен снеговалеж и ниските температури. Фандъкова разпореди още администрациите да се обърнат към фирми и организации за осигуряване на допълнителен ресурс от хора и техника, които да съдействат при възникване на кризисни ситуации.

Районните кметове трябва да наблюдават лично работата по почистването на уличната мрежа и осигуряването на проходимост в града, както и да докладват при необходимост от пренасочване на ресурси. Да бъде осъществена добра координация между районите и оперативния щаб в общината за осигуряване на трасета и техника при отстраняване на аварии, както и осигуряване на трасета за медицинска помощ при нужда, разпореди още първата дама на столицата.

На вчерашното спешно заседание освен районните кметове присъстваха представители на Столичен инспекторат и дирекция Обществен ред и сигурност.
  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !