Сериалът „Болница Маями” с премиера за България по bTV Cinema

01.02.2012 12:15 | Видян 1350 пъти

Сериалът „Болница Маями” с премиера за България по bTV Cinema

От 13 февруари зрителите на bTV Cinema ще имат възможността да гледат премиерния за България  сериал „Болница Маями”. Медицинската драмата ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 часа с повторения от  10:00 часа по bTV Cinema.

Едно от трите отделения в Америка, специализирано в лекуване на травми, болница Маями, се гордее с екип от отдадени хирурзи, които се занимават ексклузивно с пострадали хора, намиращи се на границата между живота и смъртта.

В случай на сериозна травма лекарите имат на разположение един час, в който принципно се решава живота на пострадалия. Доктор Матю Проктър (Джеръми Нортън) е нов в екипа и идва след участието си в армейска медицинска част по време на Войната в Залива.

Доктор Ева Зембрано (Лана Парила) е хирург работохолик, а доктор Кристофър Дилео, "Доктор Си" (Майк Вогел) е плейбой, който се справя добре с големите рискове на спешната медицина и по собствените си думи е гениален селяндур.

Доктор Серена Уорън (Елизабет Харнис) е току що завършила медицинското училище, а "старшата сестра" Тък Броуди (Омар Ходинг) държи лекарите на линия и в течение семействата на пациентите в тази хаотична част от медицинската професия...

Тази медицинска драма се развива там, където небето е синьо, а морето е още по-синьо. Палмите са красиво подредени по улиците, а музиката звучи от всякъде. Възможно е това да е Раят. Но и раят се нуждае от своите ангели.

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Джеръми Нортън, Лана Парила, Елизабет Харнис, Омар Ходинг и др. Продуцент на „Болница Маями” е Джери Брукхаймер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Експертен нов евротротоар в Люлин от...

Този нов тротоар в Люлин, подреден по невероятно...

ММА боец предложи брак на приятелката...

ММА боецът Марек Валашек преживя голямо унижение в...

Няма коментари към тази новина !