Хитовият корейски сериал Тайният инспектор и Джой с премиера по бТВ Стори

19.06.2024 16:29 | Видян 353 пъти

Хитовият корейски сериал Тайният инспектор и Джой с премиера по бТВ Стори

Един от най-интригуващите и успешни корейски сериали за последните няколко години – „Тайният инспектор и Джой“ („Secret Royal Inspector & Joy“) – завладява ефира на bTV Story от 28 юни (петък). Увлекателната поредица, състояща се от 16 епизода, ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч., като ще бъде достъпна и онлайн на VOYO. Действието в „Тайният инспектор и Джой“ се развива по времето на династията Чосон, а в центъра на историята е млад гастроном, който неволно се превръща в таен кралски инспектор. Негова партньорка в разкриването на подкупничеството в кралството е млада жена, която търси свободата и щастието си…

Историята:
Ра И Он (Текьон) има една страст и тя е готвенето. Влюбен в кулинарията, той експериментира с различни рецепти и води безметежен живот, но заради вродения си усет и ненадминатите си способности да се внедрява в най-различни среди е избран за чиновник в Службата за специални съветници. След като всички останали кандидати успяват да се измъкнат, Ра И Он е назначен като „таен кралски инспектор“ – длъжност извънредно опасна за живота. Неговата задача е да разкрива корупционни схеми в различните части на династия Чосон.

Животът на Ра И Он се променя, когато той среща Ким Джой (Ким Xье Юн) – свободолюбива млада дама, чиято единствена цел е да се разведе с измамния си съпруг комарджия. В момент, в който мечтата ѝ да заживее свободно изглежда почти невъзможна, съдбата преплита пътищата ѝ с тези на тайния инспектор. С непоколебимата решителност и смелост на Ким Джой и острия като бръснач ум на Ра и Он, двамата се оказват идеалният тандем в борбата срещу корупцията. Служебният дълг ги отвежда в различни части на кралството, където ще трябва да разкриват тайни заговори на влиятелни благородници и държавни служители.

С всяко ново разследване двамата се сблъскват с различни перипетии и опасности, но също така откриват неподозирани съюзници и приятели. Ра И Он използва своята страст към храната като прикритие, за да събира информация и да прониква в кръговете на властта, докато Джой проявява смелост и изобретателност в разплитането на различни конспирации. Тя не се страхува да наруши традициите и да действа на ръба на закона с една цел – да достигне до истината.

С времето, напук на различията, между двамата се заражда силно чувство на взаимно уважение и привързаност. Наред с професионалните предизвикателства, те трябва да се справят и с личните си цели и амбиции – Ра И Он все още мечтае за свой ресторант, а Джой копнее за свободата си. Всяка стъпка по пътя им е изпълнена с провокации и опасности, но заедно с това и с моменти на радост и вдъхновение.

„Тайният инспектор и Джой“ е не само увлекателна хроника за приключения и интриги, но и вдъхновяващ разказ за силата на приятелството, куража и любовта. Ра И Он и Джой успяват да докажат, че дори и в най-тъмните времена честността и доблестта могат да победят.

В главните роли в премиерния сериал по bTV Story изгряват звездата от популярната корейска група „2PM“ Текьон и любимката на зрителите от „Легенда за синьото море“ Ким Xье Юн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !