Мечтите стават реалност в премиерния бразилски сериал Вярвай в себе си

28.05.2024 14:52 | Видян 274 пъти

Мечтите стават реалност в премиерния бразилски сериал Вярвай в себе си

Бразилската теленовела, достигнала до 160-милионна аудитория – „Вярвай в себе си“ („Vai na Fé“) – дебютира и в България – ексклузивно в ефира на семейния канал bTV Story! Вълнуващият сериал на „Globo“, който ще направи премиерата си у нас броени месеци след развръзката си в Бразилия, проследява трудния житейски път на талантлива жена, която в зряла възраст се впуска в преследването най-съкровеното си желание, доказвайки максимата, че никога не е късно да реализираш мечтите си. Стартът е на 30 май (четвъртък), а епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 18:00 ч., като ще са достъпни и онлайн на видео платформата VOYO.

Историята:

Преди 20 години талантливата Сол (Шерон Менезес) се отказва от преследването на мечтата си да стане певица в името на това да създаде стабилно семейство и да отгледа двете си деца. С годините младото момиче, чието сърце винаги е копняло за голямата сцена, се превръща в отдадена и трудолюбива жена, която изкарва прехраната си, като продава домашно приготвена храна в центъра на Рио де Жанейро в компанията на вярната си приятелка Бруна (Карла Кордозо).

Наред с динамичната си работа, Сол се грижи всеотдайно за дъщерите си – Дуда (Ману Естевао) и Дженифър (Бела Кампос), като издържа и съпруга си Карлао (Ше Моайс), който остава безработен след пандемията от COVID-19. Потънал в меланхолия, той дори не помага на Сол с домакинската работа, принуждавайки я да се разкъсва между семейните задължения и натовареното ежедневие.

Един ден Сол получава поръчка от репетиционната зала на съблазнителния поп певец Луи Лоресо (Жозе Лорето), който забелязва таланта ѝ и ѝ предлага да стане негова беквокалистка и танцьорка. Поради затрудненото си финансово положение, тя приема, но смелото ѝ решение преобръща живота ѝ на 180 градуса. Благодарение на своя талант и неподправен чар, Сол мигновено придобива огромна популярност, а мечтата ѝ да владее сцената с песен и танц започва да става реалност. Наред със славата, Сол трябва да се справи и с комичната „страст“ на Луи към нея, а съдбата ѝ е подготвила още изненади в лицето на младежкото ѝ увлечение Бен (Самуел де Асис) и мъжа, застанал на пътя на любовта им в миналото – Тео (Емилио Дантеш), които отново „нахлуват“ в живота ѝ.

Новото амплоа на Сол ѝ създава проблеми както със съпруга ѝ, така и в църковния хор, в който тя пее от години. Разкъсвана от конфликтите в семейството, хорското мнение и страстта си към сцената, тя трябва да направи и невъзможното, за да повярва в себе си, а какво ще ѝ коства да реализира мечтите си докрай, зрителите на bTV Story ще разберат от 30 май (четвъртък), всеки делник от 18:00 ч. в епизодите на премиерния бразилски сериал „Вярвай в себе си“.

Главните роли са поверени на обичаните бразилски артисти Шерон Менезес, Самуел де Асис и Емилио Дантеш, а сценарист на поредицата е Росане Свартман, създала едни от най-обичаните теленовели в българския ефир – „Успех“ и „Истинска звезда“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !