Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно” тази събота

27.01.2012 16:15 | Видян 4894 пъти

Радина Кърджилова и дъщерята на  Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно” тази събота

За първи път в родния ефир дъщерята на Христо Стоичков – Михаела, ще разкаже как успява да пробие като телевизионна водеща в Испания и колко време е криела факта, че е наследница на Камата. 

Зрителите на bTV ще видят ексклузивни кадри от испанското й предаване и ще разберат как се влюбва и защо разлюбва пилота на формула GP2 - Дани Клос.

Какъв баща е Христо Стоичков, за какво й се е карал най-много и защо като дете бузите й са били вечно червени от неговите целувки? Изключителната история на лъчезарното българско момиче, което успява да покори Испания, зрителите ще видят тази събота от 11:00 часа в „Модерно” по bTV.

Специален гост на Радост Драганова ще бъде звездата от култовия сериал на bTV „Стъклен дом” - Радина Кърджилова. Тя ще коментира кои са секс символите сред мъжете и жените, как се променят идолите през годините и защо имаме нужда от тях.
 
В студиото на „Модерно”  ще се разрази и изключителен моден двубой между топ моделите Биляна Йотовска и Невена Воденичарска, които освен приятелки в живота, си партнират и в собствения си, доста развлекателен бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Няма коментари към тази новина !