Деян и Радина с 20 бона хонорар за секс на живо

14.12.2011 12:00 | Видян 3853 пъти

Деян и Радина с 20 бона хонорар за секс на живо

Повече от гореща беше атмосферата по време на снимките на новия клип с участието на Радина Кърджилова и Деян Донков. Оказа се, че двете звезди наистина оправдават имиджа си на разкрепостени и не им пречи да се заиграват сексуално дори, когато около тях е бъкано с хора, камери и техника.
Още повече, че за снимките двамата са прибрали солиден хонорар, с който ще посрещнат повече от добре празниците. По 10 бона е взела всеки от тях, за да свали дрехите в двуминутното клипче.

Преди броени дни, секссимволите подписаха договор да станат новите рекламни лица на една от най-известните компании за производство на алкохол. За целта, актьорите заснеха видео, в което обаче не се налагаше да влизат в чужди образи.
Радина и Деян играха просто себе си – влюбена двойка, готова на импровизации в леглото, с главната мисия да си достави страстни усещания и наслади.

Това не беше никак трудно за влюбените звезди. В един момент, те така се разгорещиха върху сатенените чаршафи, че целият снимачен екип впери погледи с тях, изучавайки с клюкарско любопитство бушуващата страст. В крайна сметка, актьорите се задоволиха само с порция френски целувки и еротични докосвания по тялото.

Самата Радина беше повече от секси, тъй като единственото, закриващо прелестите й, беше оскъдно бельо в телесен цвят. Звездата от „Стъклен дом” възбуди любимия си, когато допря голото си тяло до неговото и нежно започна да гали врата и косата му.

„На тези двамата им трябва много малко, за да се почнат истински пред камерата.
Не можеха да спрат да се прегръщат и целуват. Това бяха най-лесните ни снимки”, единодушни бяха от екипа след приключването на снимките за рекламата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Няма коментари към тази новина !