Вино “Домейн Пещера” събра Радина Кърджилова и Деян Донков

12.12.2011 17:00 | Видян 3921 пъти

Вино “Домейн Пещера” събра Радина Кърджилова и Деян Донков

Коледните и новогодишни празници вдъхновиха специалистите от “Винпром Пещера”, които създадоха колекция от 4 вида вина – „Каберне Совиньнон”, „Мерло”, „Шардоне” и „Мускат” с марката “Домейн Пещера”. Серията е нова на пазара, но вече е носител на поредното златно отличие. Напитките на Бакхус вече имат своите почитатели и в чужбина, сред които е световно известния дегустатор и енолог Греам Бартшоу.

Интригата обаче е в рекламния клип за новата марка вина, който предстои да завладее екрана на най-гледаните телевизии в България, научи „СЛАВА”. Във видеото филмовите и театрални звезди Радина Кърджилова и Деян Донков ще ни пренесат в една приказка разказваща за страст, емоция и наслада. Светската двойка доказа, че са заедно и се обичат повече от всякога. Напоследък всички твърдяха, че Радина и Деян са разделени. Хора от екипа споделиха пред вестника, че дори зад кадър страстите между двамата са излезли извън контрол и се е наложило да снимат спонтанните емоции на двамата екранни любимци.  Рекламния клип е заснет в Кино център Бояна  от популярния режисьор Ангел Апостолски.

Заради достъпната си цена и превъзходните си качества вината с марката “Домейн Пещера” се очаква да се превърнат в хит на българския пазар, прогнозират специалистите. Именно затова стартира и провокативната рекламна кампания на Винпром Пещера, да ги направи разпознаваеми и популярни сред потребителите. Рекламния клип със сигурност ще  провокира интерес и желание за най-прекрасни изживявания. А от сега е ясно, че Деян и Радина ще бъдат заедно на празниците в компанията на чаша вино.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Няма коментари към тази новина !