Пародията на Меркел и Саркози хит в YouTube

05.01.2012 11:15 | Видян 2496 пъти

Пародията на Меркел и Саркози хит в YouTube

Черно-бяла пародия на германския филм от 1963 г. „Вечеря за един“, която осмива френския президент Никола Саркози и германския канцлер Ангела Меркел, се превърна в хит в You Tube. Пародията е озаглавена „90-та спасителна среща на върха или евро за никого“ и беше излъчена от германската телевизия А Ер Де в новогодишната нощ.

Оригиналният филм разказва за мис Софи, която иска да отпразнува 90-я си рожден ден с четиримата си най-добри приятели. Но те са починали и икономът Джеймс трябва да ги изиграе, като вдига тостове на всяко ястие и в крайна сметка се напива. В „римейка“ Ангела Меркел е в ролята на мис Софи, а Никола Саркози – в ролята на верния й иконом.

Пародията, която е дело на комика от сутрешния блок на телевизия А Ер Де Удо Елинг, се превърна в истински хит в YouTube. Германската канцлерка и френският президент вдигат тостове за здравето на европейски правителствени ръководители, които слязоха от политическата сцена през изминалата година, италианския Силвио Берлускони, гръцкия Георгиос Папандреу и испанския Хосе Луис Сапатеро.

„Вече не останаха значими държавни ръководители в Европа. С изключение на госпожа Меркел“, казва разказвачът. „Госпожо Меркел, същата процедура като миналия месец ли?“, пита Саркози в ролята на иконома. „Както обикновено, в противен случай вашето ААА вече ще ви стигне само за бутилките шампанско“, отговаря Меркел в образа на Мис Софи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !