За новата година - солидна доза басс за всички от сърце

22.12.2011 15:00 | Видян 1541 пъти

За новата година - солидна доза басс за всички от сърце

След нестандартно предколедно парти на H.M.S.U., момчетата вече са подготвили и план за Нова Година. Няма нужда феновете да чакат последния момент, за да решат къде и с кого ще я посрещнат.

Мястото е клуб Spacer (подлеза на НДК), а денят, разбира се, последният за 2011-та.

Екипът на H.M.S.U. и Mirizma, за последен път за тази година, ще демонстрира изискан вкус и внимание към меломаните с едно наистина мащабно събитие.

А именно, защото в навечерието на 2012-та ще празнуват с българските бас фено, не кои да е, а легендите на световната сцена - Dom&Roland и Kryptic Minds. Гостите от Англия са доказали своите умения в областта на дръм енд бейс, а от скоро и дъбстеп звука - едни наистина дългоочаквани гости на родна земя.

Доминик Ангъс, по-познат като Dom&Roland, е британски дръм енд бейс продуцент и диджей. Отличава се с качествен tech и hardstep звук.

Занимава се с музика от началото на 90-те. Започва с издания за Saigon, а ключова година в развитието му е 1996-та, когато издава няколко ЕP-та за легендарния лейбъл Moving Shadow. През a през 1998-ма, 2002-ра и 2004-та вече е с цели 3 албума в дискографията си.

През 2005-та слага началото на собствения си лейбъл - Dom & Roland Productions, като тази година пусна 6-тия си албум - „The Big Bang”. В България предизвика фурор с участието си на Летен Фестивал на Открито, където представи един от най-силните сетове в цялата пргорама.

Kryptic Minds са Саймън Шрийв и Брет Биджън (също познат като Leon Switch). Момчетата обединяват сили още през 1999-та, като през 2001-ва полагат основите на собствения си лейбъл Defcom Records, а през 2006-та стартират и Osiris Music UK.

Имат богато минало, свързвано с дръм енд бейс стила. През 2007-ма издават албума си „Lost All Faith”, който и до днес е един от най-успешните в този жанр.

Много важна година за дуото е 2008-ма, когато започват да продуцират дъбстеп. През 2009-те Loefah е впечатлен от тяхното звучене и издава първия им дъбстеп албум „One Of Us” за своя лейбъл Swamp 81.
Тази година излезе и вторият им дъбстеп албум – „Can’t Sleep” за Black Box и моментално се нареди сред най-продаваните и силни албуми в жанра.

Но какво е Нова Година без домакините от H.M.S.U. и Mirizma? За доброто настроение на празнуващите цяла нощ ще се грижат, както подобава агентите от H.M.S.U. - Konspirator, Mocks, Ogonek и Targy с неподправените си дръм енд бейс селекции, а вечерта ще отпочнат танци момчетата от Mirizma в състав EXo, Dynamic, JamezBongg и RobotJessie, които пък ще задоволят и най-капризните дъбстеп фенове с разнообразен подбор и подобаваща техника на смесване.

Началото на купона е 22:00 часа и ще продължи до сутринта на първия ден от 2012-та. Цената на входа преди полунощ ще бъде едва 10 лв., а след 00:00 – 20 лв., а след 04:30 – 10 лв. Всеки заплатил своя вход получава безплатно питие от GRANT’S.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Няма коментари към тази новина !