АлБано омая българската публика отново

12.12.2011 14:15 | Видян 2976 пъти

АлБано омая българската публика отново

Италианската суперзвезда Ал Бано изпълни всички свои златни хитове, сред които  FELICITA’, LIBERTA’ и VOLARE, както и песни от новия си албум пред пълна зала 1 на НДК снощи.

Музикантът гостува на България отново, по покана на музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”. За изненада на публиката, в репертоара за вечерта, той бе включил и световни класики като O’ SOLE MIO, AVE MARIA, FUNICULI’ FUNICULA’и IL MIO CONCERTO (Концерт за пиано и оркестър № 1 на П. И. Чайковски).

Другата голяма изненада за вечерта бяха изявите на атрактивния китарист Джон Норвил, който също така изпълни и HOUSE OF THE RISING SUN и NO WOMAN NO CRY на Боб Марли. С негово участие златното парче VOLARE прозвуча в нов и модерен аранжимент.
 
За да покаже колко са близки италианският и българският народ, Ал Бано развя и остави на сцената по време на целия концерт двата национални флага с еднакви цветове.

В концерта бяха въвлечени мнозина от присъстващите в публиката. Особено внимание изпълнителят отдели на патрона на събитието Н. Пр. Стефано Бенацо, посланик на Италия в Р България.

Един от гвоздеите на програмата бе поканата на италианската суперзвезда към неговия откривател – най-популярния композитор и аранжор на Ботуша Дето Мариано, да се качи на сцената и заедно да изпълнят няколко песни.
 
След края на шоуто аплодисментите на развълнуваната публика не стихнаха повече от 15 минути и той я възнагради с няколко биса с любими песни. Ал Бано специално благодари на „Жокер Медиа” за перфектната организация на концерта и престоя му в България.

Той посвети именно на музикално-продуцентската компания вечната FELICITA’, с пожелания към целия екип за щастие по случай 10 годишнината на „Жокер Медиа”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !