Ал Бано: В чужбина ме ценят, у дома ме критикуват

17.11.2008 11:26 | Видян 1863 пъти

Ал Бано: В чужбина ме ценят, у дома ме критикуват

Италианският певец Ал Бано смята, че е твърде критикуван в Италия, за разлика от чужбина, където го обичат много повече, съобщи Пронто София.

"Да, и аз имам синдрома на Тото (най-известният италиански комичен актьор от миналото). Подобно на принца на смеха и хумора бивам разбиван на пух и на прах от критици, на които дори не се помнят имената. В същото време звездата ми грее по-силно от всякога. Неаргументираните критики заради завист ме нараняват, още повече че в такъв случай човек не може да реагира", оплака се звездата на италианската естрада в интервю пред списание Tv Sorrisi e Canzoni.

В момента 65-годишният певец е на дълго и успешно турне в Русия.

"Всяка година правя куп концерти в чужбина, където са поне 70 на сто от изпълненията ми. Останалата част са в Италия. Ако у нас става въпрос за 60 милиона души, в чужбина има 2 милиарда души, които по някакъв начин ме познават. Испания почти ме е осиновила. Следват я държави от Южна Америка, а също Канада, Австралия, Русия, Германия, Гърция, Турция, България, Полша. Във Франция сега работя по-малко, тъй като там вървеше дуетът с Ромина..."

Според Ал Бано са му предложили да направи 250 концерта в Русия през следващите 3 години.

"Това е страхотен контракт, който не можех да откажа. Работя, защото ми харесва. Понякога обаче го правя, защото има зад гърба си разводи и семейства, които трябва да издържам" - казва Ал Бано.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !