Ал Бано и Ромина Пауър се събират?

09.11.2011 09:30 | Видян 3319 пъти

Ал Бано и Ромина Пауър се събират?

Цели 12 години след официалния си развод, звездната двойка на популярната музика Ал Бано – Ромина Пауър вече работи по съвместен проект за нова обща песен. В настоящия момент екс-дуетът избира най-хитовото сред множество парчета, дело на италианския изпълнител и композитор.

От мениджмънта на Ал Бано, „Жокер Медиа” получи уверение, че втората държава след Италия, в която бъдещият хит ще прозвучи е именно България. Дали това ще се случи на предстоящия концерт на Ал Бано у нас, все още е рано да се каже, предвид съвсем скорошното „затопляне в отношенията” между една от най-популярните двойки на сцената и в живота.

На концерта си в София, на 11 декември 2011 г., от 19.00 часа, в зала 1 на НДК, специално за българската публика най-продаваният италиански изпълнител от 80-те години до момента Ал Бано ще изпълни всички свои златни хитове и композиции от актуалния си нов албум. Организатор на събитието е музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”.

Билетите за концерта са в продажба на касите на НДК и на www.eventim.bg, на цени от 30 до 100 лв. Медийни партньори на събитието са Дарик радио, Радио 1, БНР, БГ радио, Magic FM, в. „Дума”, в. „Република”, Kresly advertising, Prime screen, ИА София Прес, IA Cross, Metro media, TV1.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !