С вина и десерт, производство на Ал Бано, отбелязват 10 години „Жокер Медиа”

08.12.2011 14:15 | Видян 1316 пъти

С вина и десерт, производство на Ал Бано, отбелязват 10 години „Жокер Медиа”

Със специална селекция от най-добрите си вина, отличени с множество награди в Италия и по света, производство на личната винарна на италианската суперзвезда Ал Бано, музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа” ще отбележи своята 10-та годишнина.

Гостите на специалното събитие, което ще се проведе непосредствено след концерта на италианския изпълнител тази неделя /11.12.2011 г./, ще дегустират елитните вина – бялото Felicita, както и червените Don Carmelo и Taras.

Партито ще бъде в хотел „Downtown” и на него са поканени приятелите на компанията, сред които и множество популярни личности от различни сфери.

Италианският певец дори планира да изненада гостите като приготви десерт по своя рецепта, пазена в дълбока тайна.

Ал Бано пристига в България ден преди концерта с екип от 12 души, сред които шестима музиканти и две беквокалистки.

Сред мениджмънта му е и неговият откривател, популярният италиански композитор и аранжор Дето Мариано.

Той и екипът му ще бъдат настанени в хотел „Downtown”, с 4+ звезди, в центъра на столицата. В събота Ал Бано ще се срещне с патрона на събитието Н. Пр. Стефано Бенацо, посланик на Италия в Р България.

Организаторите от „Жокер Медиа” са подготвили вечеря за звездата и неговия екип с включена континентална, но и традиционна българска кухня, като са заложили и на любимото му телешко месо.

Тъй като Ал Бано е посещавал България и преди, той познава и харесва нашата кухня, както и българските вина. 

В неделя, в часовете преди концерта, певецът и всички музиканти ще се подготвят за концерта с репетиция в зала 1 на НДК.

Ако те разполагат със свободно време, въпреки натоварената си програма, с удоволствие ще се разходят из нашата столица.

На обяд Ал Бано и екипът му ще гостуват на Лео в неговия ресторант „Leo’s Pizza”, който по традиция е предпочитан от италианците, пристигнали у нас.
 
В 19.00 часа, в зала 1 на НДК, стартира шоуто на обичания италиански изпълнител. Интересът към събитието е изключително голям.

На касата на НДК и в мрежата на www.eventim.bg все още могат да се намерят билети в продажба, макар и изборът вече да е доста ограничен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отношението на управляващите е плюнка...

Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен...

Няма коментари към тази новина !

*}