Тв Планета стана на 10 години

23.11.2011 14:15 | Видян 4106 пъти

 Тв Планета стана на 10 години

Концертът по случай 10 години телевизия "Планета" се състоя в първа зала на НДК. Изявиха се над 30 звезди на димитровградската фирма, но разбира се не всички пяха на живо.

По форумите фенове вече коментират, че по време на шоуто се чуваха предварително записани аплаузи, за да не е ясно как се приема едно или друго изпълнение от публиката и да не се създават излишни интриги между певиците. Относно стайлинга на звездите и тази година доста от изпълнителките трябваше да бъдат “арестувани” от модна полиция.

SLAVA научи, че повечето от тях са ползвали услугите на видна столична шивачка, която близо месец шиела пищните рокли на чалгаджийките. Цветелина Янева и Галена отново отсрамиха гилдията с маркови тоалети.

Според клюката дори червената рокля на Гло е дело на местна шивачка, която шие дрехи и на Азис. Мария откри концерта. Миньончето е актуална тези дни, заради официалната си раздяла със съпруга си Митко. Първи пък Супер`19 писа, че тя има нова тръпка, синът на бизнесмена Добромир Гущеров-Кристиян, който е бивше гадже на колежката й Малина.

Тя изненада публиката с акапелно изпълнение на „Всякакви мъже“. Безспорно най-голямата изненада беше Азис. Изпълнителят, който винаги умее да лавира между конкурентни компании, неочаквано попадна на пайнерската сцена, макар в момента да се води изпълнител на "Диапазон Рекърдс", пише lifstyle.

Заедно с Малина те представиха пред публиката нова балада. Джена, която е любимка и на босът на Пайнер инж.Митко Димитров бе приветсвана повече от бурно. Глория и Ивана не предизвикаха кой знае какви реакции, но поне пяха на живо.

Камелия, бе единствената, която публиката извика повече от веднъж на бис. Финалът на концерта бе за звездите на Планета Преслава и Галена. Галена направи представянето си доста по-оригинално, излизайки на сцената с мотор и голяма трупа от танцьори.

В късните часове двете близки приятелки, които безпроблемно и без никаква завист си поделят призовото място в поп фолка демонстрираха, че могат да бъдат и доста провокативен тандем. Закачките между двете красавици в Найт Флайт не спряха цяла нощ, за да се стигне до кулминацията на приятелската им целувка под бурните аплодисменти на почитателите.

По-късно Преслава бе забелязана в нощния клуб в компанията на колегата си Илиян и бизнесмена Цветелин Маринов- Цуни, който нежно й говореше в ухото. Седмичникът Супер`19 отново първи писа, за любовната авантюра между двамата.

Снимка: Хайлайф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !