Андреа на война с дебютантка

24.07.2010 09:00 | Видян 15279 пъти | Гласували 1

Андреа на война с дебютантка

Турнето на ТВ Планета стартира с пълна пара, а с него и страстите се нажежиха до червено. Пред СЛАВА наш източник разказа, че зад кулисите е повече от интересно и “взривоопасно”. Някои от изпълнителките на Пайнер предпочитали компанията на външни хора, вместо да общуват помежду си и да се забавляват.

Клюкари разнасят любопитната информация, че Андреа хич не долюбвала младата поп фолк звезда Цветелина Янева, която е дебютантка на турнето. Според мълвата изпълнителката на хита Неблагодарен отдавна имала неприязън към фолк певицата от Пловдив, която от както тръгна със заможен бизнесмен и издател е доста налагана от димитровградската компания. Гаджето на Кубрат Пулев не можела да понесе факта, че във вестник стопанисван от гаджето й, непрекъснато се появяват неверни истории и измислици, които дескредитирали името й.

Зад кулисите двете блондинки се разминавали безмълвно като пътни знаци и дори не си кимвали и за поздрав. Цвети пък изобщо не обръщала внимание на дуетната половинка на Кости и пред свои приятелки заявила, че не я интересуват задкулисните игри на своите колежки. Тя работила усилено върху нови песни и била убедена, че скоро ще щурмува върха в поп фолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !