Емануела със звезден рожден ден

10.11.2011 13:15 | Видян 6280 пъти | Гласували 1

Емануела със звезден рожден ден

С невероятно светско парти отпразнува рождения си ден звездата на Ара Мюзик – Емануела. Тя посрещаше цяла нощ своите гости в клубът на елита Sin City, които бяха спретнали доста изненади за певицата с изумрудените очи. Чисто нова песен и огромна кошница с цветя получи популярната изпълнителка от управата на нощното бижу. Джордан, DJ Дамян и Ваня, Румина, Виктория, Борис Солтарийски, Софи Маринова, Преслава, Анелия бяха само малка част от звездните гости дошли да поздравят Еми за нейния празник.

Именно тя обедини изпълнителите от различни жанрове и музикални компании и доказа, че за професионалистите в музиката граници няма. Повече от любопитни бяха и подаръците, които получи хитовата певица. Тя си тръгна със златен микрофон, скъпи бижута и невероятни кошници с цветя. Естествено не липсваха комплименти и от таен ухажор, който през цялото време държеше да е анонимен. Пет бутилки от най-класното шампанско в Sin City бе разляно в чест на ВИП-рожденничката.

Все още в светските среди на столицата, текат залагания кой ли е подателя на този романтичен жест. Нощният клуб се пръскаше по шевовете, а Емануела не спря да танцува и раздава усмивки, както на своите гости, така и на посетителите в дискотеката. В Sin City вече се стягат за поредното звездно парти, което ще разтърси нощна София на 22 ноември, когато ще бъде афтър-пратито след концерта 10 години ТВ Планета.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !