Албумът на Сюзън Бойл вече и у нас

11.11.2011 12:30 | Видян 1740 пъти

Албумът на Сюзън Бойл вече и у нас

„Someone To Watch Over Me” е дългоочакваният трети албум на един от най-продаваните артисти в света през последните години – Сюзън Бойл. Предишните два албума на певицата „I Dreamed a Dream” и „The Gift” се продават в над 14 милиона копия и оглавяват чартовете в над 30 страни!! Сега Сюзън Бойл се завръща с дългоочакван трети албум, озаглавен „Someone To Watch Over Me”.

Сюзън Бойл и именитият продуцент Стив Мак се събират отново, за да създадат един чувствен и модерен албум. В „Someone To Watch Over Me” се преплитат песни от различни музикални стилове, превърнали се в емблеми за няколко поколения. Сюзън Бойл приема предизвикателството да направи своя интерпретация на класики като Unchained Melody, Enjoy The Silence, Mad World и Both Sides Now. В албума са включени и специално създадените песни за нея „This Will Be The Year”, „Naughty Boy и „Return”. Албумът е нов етап в кариерата на Сюзън Бойл. В „Someone To Watch Over Me” се съчетават нови песни и евъргрийни, настроението в албума варира от ефирни до драматични изпълнения, а музиката е прекрасен фон, на който се разгръща потенциалът и красотата на гласа на Сюзън Бойл. Глас, в който целият свят се влюби, когато 48-годишната домакиня Сюзън Бойл изгря на сцената на шоуто “Britain's Got Talent”.

Изборът на песни, който Сюзън прави, е вдъхновен от житейските истории и разкази на нейните почитатели, от които тя получава ежедневно писма. Сюзън споделя "...В някои от песните, които избрах за албума, се преплитат историите, които хората споделят с мен. Бях сигурна, че именно от това се нуждае музиката ми. Те пишат до мен за скръбта, любовта, щастливите и тъжни моменти, през които преминават. Всички те са дълбоко вълнуващи и песните, които създавам са огледало на тези емоции и споделен житейски опит”.

Позната на публиката със своя мощен, спиращ дъха глас и елемент на изненада в своите песни, Сюзън се превърна в един от лидерите по продажби в световен мащаб. С феноменалните продажби на нейните албуми и рекордните мулти платинени постижения Сюзън извървя дълъг път.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Няма коментари към тази новина !