Албумът на Сюзън Бойл "Someone To Watch Over Me" излиза на 7 ноември

20.09.2011 14:15 | Видян 3585 пъти

Албумът на Сюзън Бойл

Сюзън достигна до световна слава, след като продаде 14 милиона копия на предишните си два албума само в рамиките на 14 месеца и смачка музикални записи от целия свят. Сега Сюзън Бойл се завръща с дългоочаквания си трети албум. Someone To Watch Over Me.

Сюзън Бойл (Susan Boyle) и световно признатият  продуцент Стив Мак (Steve Mac), се събраха отново, за да представят чувствения и модерен албум Someone To Watch Over Me, който с разнообразното си съчетание от музикални стилове ще очарова представители на различни музикални поколения. Пртедставяйки секващи дъха интерпретации на Unchained Melody, Enjoy The Silence, Mad World, Both Sides Now и други, Сюзън смело изпълнява емблематични песни, давайки им нова идентичност. Оригинални записи включени в предстоящия албум са This Will Be The Year от Emeli Sande и Naughty Boy с Josh Kear и Return от Steve Mac и Wayne Hector.

Албумът е началото на нова ера в музиката за Сюзън Бойл. Изцяло нови идеи и класика, съчетани с вариации в темпото – от ефирни до драматични, като музиката е решена като фон, на който да се изложи пълната сила на гласа на Сюзън Бойл, в който целия свят се влюби.
 
Изборът на песни, който Сюзън е направила е вдъхновен от житейските истории и най-дълбоките мисли на хората от цял свят, които ежедневно изпращат писма до нея.
Сюзън споделя "В някои от песните, които харесам, отекват буквите изписани от хората и изпратени до мен. Бях сигурна, че именно от това се нуждае моята музика. Те пишат до мен за скръбта, любовта, щастливите и тъжни моменти, през които преминават. Всички те са дълбоко вълнуващи и песните, които създавам са огледало на тези емоции и споделен житейски опит”.

Този албум се очаква, че ще затвърди позицията на Сюзън в музикалния свят.

Позната на публиката със своя мощен, спиращ дъха глас и елемента на изненада в своите песни, Сюзън се превърна в един от лидерите по продажби в световен мащаб. С феноменалните продажби на нейните албуми и рекордните мулти платинени постижения Сюзън извървя дълъг път. Към днешна дата предишните два албума, I Dreamed a Dream и The Gift са продали над 14 милиона копия и бе номер едно в над 30 страни.

Tracklist:
1. You Have To Be There
2. Unchained Melody
3. Enjoy The Silence
4. Both Sides Now
5. Lilac Wine
6. Mad World
7. Autumn Leaves
8. This Will Be The Year
9. Return
10. Someone To Watch Over Me

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !