Сюзън Бойл ще поднови турнето си след кратка почивка

15.06.2009 16:00 | Видян 3670 пъти

Сюзън Бойл ще поднови турнето си след кратка почивка

Сюзън Бойл, която стана световноизвестна след появяването си в телевизионното предаване "Великобритания има талант", се надява да се завърне на сцената в понеделник, след като прекрати програмата си поради здравословни проблеми, предаде агенция Ройтерс.

48-годишната певица-аматьор от Шотландия се състезаваше в популярното шоу за таланти, в което финалистите, включително и Бойл, трябваше да участват в турне в страната през юни. Бойл, чието първо изпълнение на "Великобритания има талант" беше свалено от Интернет около 200 милиона пъти и я направи световна знаменитост, беше принудена да се пребори с внезапно появилите се проблеми. По време на турнето си тя постоянно изпадаше в плач и скоро след като беше победена в танцово състезание от групата "Дайвърсити", тя беше отведена в частна клиника поради изтощение.

Бойл, чийто старомоден външен вид и нетипично поведение, я превърнаха в необикновена звезда, участваше в концерта при откриването на турнето в Бирмингам и в събота в Шефилд. Но в неделя тя не се появи, създавайки притеснения относно нейното психическо състояние. След като турнето приключи, Бойл се очаква да запише албум, който ще се появи в магазините по Коледа.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !