Сюзън Бойл отново на сцената на America’s Got Talent

05.09.2011 09:00 | Видян 2866 пъти

Сюзън Бойл отново на сцената на America’s Got Talent

Сред бурни овации, супер звездата Сюзън Бойл се завърна в America’s Got Talent (еквивалент на България търси таланти), изпълнявайки парчето You Have To Be There от предстоящия й трети албум Someone to Watch Over Me.
Песента You Have To Be There е написана от членовете на легендарното АВВА дуо Бени Андерсон и Бьорн Улвеус, и води своето начало от техния шведски мюзикъл, Кристина.

Изпълнението на Сюзън по време на America’s Got Talent беше световната ексклузивна премиера на песента и беше съпроводено от възторжени аплодисменти.

След изпълнението си Сюзън каза: "Толкова съм доволна, че публиката се забавлява слушайки песента. Наистина обичам да пея пред толкова голяма публика. Бях малко нервна преди представянето на нещо ново, но изживяването да бъда отново на сцената на America’s Got Talent, където стартирах с първия си албум, е наистина прекрасно и аз благодаря за подкрепата”.

Нейният дългоочакван предстоящ трети албум, Someone to Watch Over Me се очаква да излезе в понеделник, 7 ноември 2011.

Новият албум на Сюзън, трети пореден за малко повече от две години, визира завръщането на тази музикална икона с разнообразно съчетание от музикални стилове, което ще очарова представители на различни музикални поколения. В този албум Сюзън е направила специфична селекция от песни, които са силно емоционални и са в отговор на безборйните споделени истории от живота на толкова много хора от цял свят, които са писали писма до нея.
Първите два албума на Сюзън Бойл "I Dreamed a Dream и The Gift, доминирали глобалните музикални класации, и генерирали продажби от над 14 милиона копия в рамките на 14 месеца и достигнали до номер едно в над 30 страни, пребориха музикални записи по целия свят.

Aлбумът Someone to Watch Over Me се очаква да излезе в понеделник, 7 ноември 2011.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !