Принц Уилям е най-влиятелният британец

20.10.2011 09:30 | Видян 1939 пъти

Принц Уилям е най-влиятелният британец

Принц Уилям е най-влиятелният британец, сочи допитване на сайта AskMen.
29-годишният принц, който е и пилот на спасителен хеликоптер, оглави класацията сред 7000 читатели на сайта. Целта на допитването е била да се установи кои постижения, профил и статус са имали най-голямо влияние върху живота на британците през последните 12 месеца.

На второ и трето място в класацията останаха френският ди джей Давид Гета и футболната звезда Кристиано Роналдо. Телевизионният водещ Пиърс Морган е на четвърто място, следван от основателя на социалната мрежа Фейсбук Марк Зукърбърг. Братът на Уилям принц Хари също попада в класацията, но едва на 22-ро място, а британският премиер Дейвид Камерън е на 49-то.

„Това беше годината, в която според нашите читатели принц Уилям най-сетне влезе в крак с времето, като направи кралското семейство да изглежда достъпно и свежо по начин, по който предишните поколения не успяха да го направят. Той работи усилено и е решен да използва популярността си за добри каузи. Всички в топ 49 преживяха невероятна година, оформяйки мненията и вкусовете на мъжете във Великобритания.

Попадането в класацията е постижение, но на фона на най-тежката икономическа обстановка от близо един век е невероятно, че премиерът ни не е смятан за най-влиятелен от младите британци“, заяви Дрю Лубега, главен редактор на сайта.
В топ 10 попадат още основателят на Епъл Стив Джобс, мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фергюсън, актьорът Чарли Шийн, магнатът лорд Алън Шугър и американският президент Барак Обама. В първите 20 са още Джъстин Бийбър, Даниел Радклиф, Тайни Темпа, Брад Пит, Кание Уест, Анонимните, Робърт Патинсън, Лионел Меси, Джордж Клуни и Дейвид Бекъм.

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !