Камила пуснала слуха, че Кейт е ялова

02.07.2011 09:00 | Видян 6380 пъти | Гласували 1

Камила пуснала слуха, че Кейт е ялова

Вечната свада свекърва-снаха заплашва социалния мир в кралското семейство на Британия. Според британските и руските медии информацията, че Кейт Мидълтън не може да има деца от принц Уилям е изтекла от Камила Паркър – Боулс. Супер 19’ първи в България оповести тази новина, излязла премиерно в американските списания. Те пък цитираха кралския лекар, достъп до когото няма всеки срещнат. Сега се оказва, че в ролята на посредник между него и медиите е влязла злата Камила, която тровеше живота на Даяна, а сега явно няма да остави на мира и съпругата на сина й.

Причина за акцията на Камила се оказали все по-настойчивите коментари, че принц Чарлз, на когото тя е втора съпруга, ще бъде прескочен и за следващ крал на Англия ще бъде коронован синът му Уилиам. Ушатият престолонаследник и без друго вече би всички рекорди по очакване на престола.
Това толкова извадило от кожата й старата госпожа, че тя впрегнала всичките си приятелки да докладват на журналистите пикантерии от живота на младото семейство. Докато сплетните се отнасяли до дреболии от спалнята на Уил и Кейт никой не им обръщал внимание, но сензацията за безплодие на бъдещата кралица се оказала бомба. Оказа се, че действително преди време новата херцогиня на Кембридж е имала “сериозни здравословни проблеми, способни да повлияят на репродуктивните й способности” .

Контраинформацията, плъзнала из клюкарските вестници, е обратна: Кейт вече е бременна във втория или тертия месец и е възможно да роди около Нова година.
Не стига това, ами опозиционният в. Гардиън оповести, че милиардерът и медиен магнат Рупърт Мърдок е подслушвал усилено Кейт. Специален детектив е организирал частна СРС-централа на собственика на не един таблоид и го е снабдявала с информация. Ръководител на звеното бил детективът Джонатан Рис.

Скотланд ярд отказа да коментира както случая с подслушването на Кейт, така и останалите знаменитости, които са станали обект на “бръмбъри”. Неофициални източници оттам издават пред руската Правда, че покрай десетките ВИП-ове в обсега на СРС-скандала са 6000 души, комуникарали с тях. Оказва се, че по данни на Гардиън само 1 вестник на Мърдок е плащал 150 000 паунда годишно – към 400 000 лева, на Рис. Правели го и други издания. По случая са разпитвани не само детективът, но и журналисти, черпили инфо от него, пише газута.ру. Кейт не коментира.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !