Джека е Камила-та на Уилиам

14.05.2011 09:00 | Видян 5036 пъти | Гласували 1

Джека е Камила-та на Уилиам

Историята ни учи, че на нищо не ни е научила, казват МЪДРИТЕ ХОРА. Нещо подобно се заформя в Бъкингам. След като много астролози и нумеролози предвидиха неприятности в брака на принц Уилиам, италианските и американските светски хроникьори напомниха, че синът повтаря грешката на татко си. “Кейт е грешната жена”, тръби Нешънъл Инкуайрър. За онези, които не се доверяват на супер-маркет таблоида, ето и надежден източник: най-тиражното италианско светско списание Новелла 2000 от групата на премиера Берлускони и близко със савойската династия пише: “Призраци около кралската сватба. И Уилс си има “Камила”.

Известен факт е, че принц Чарлз се жени за майката на сина си Даяна, понеже голямата любов на живота му Камила Паркър не е одобрена от кралицата. Двамата с гаджето му обаче поддържат връзката си успоредно на своите бракове. След смъртта на лейди Ди Камила се разведе, а вдовецът Чарлз й предложи брак. Това бе преглътнато от Елизабет Втора и сега грозноватата дама е хрецогиня на Корнуел.

Същата история се разиграва около принц Уилиам. Неговата първа голяма любов е момиче на име Джека Крейг. Двамата се запознават по време на свободната година на бъдещия крал преди постъпването му в университета, която той изкарва в нейния фамилен резерват в Кения.  Тяхната любов сред носорози не е подвалстна на разстоянията и той продължава връзката, след като се връща в Англия, за да следва. В университета забива Кейт Мидълтън, но Джека е винаги наблизо. На 21-ия рожден ден на Уилс тя е Специален гост, въпреки че той официално се води гадже на Кейт. Дори партито му е посветено на нея и е Африканско. Слуховете, че Мидълтън е само фигурантка се подхранват от официалното изявление на двореца, че няма интимна връзка между принца и фермерката.

Кейт обче е луда от ревност. Налага се Уилс да я заведе на гости при Джека в Кения. Не мого дълго след ваканцията им в Африка, двамата се разделят. Кейт е безутешна. Тя успява да си върне Уилс, а Джека е принудена да се сгоди с лондонски финансист. Това обаче е само алиби. През 2008 година пресата е скандализирана, понеже принцът пренебрегва рождения ден на любимия си братовчед, за да присъства на кръщене на брата на Джека. Той не крие това от пресата и специално позира. Следващата година финансистът разтрогва годежа за повелителката на носорозите.

Джека беше ВИП гост и на сватбата на 29 април, когато Уилиам се врече във вечна вярност на Кейт Мидълтън. 28-годишната мацка бе оплюта от пресата заради запуснатия си вид, но тя си остава в сърцето на принца.

Едва ли е случайно, че вместо меден месец, той отива по задачи в странство, а съпругата му евентуално ще се радва на лятната им ваканция между Италия и Сейшелите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !