Кралските особи копират анимационните герои на Уолт Дисни

06.08.2011 09:00 | Видян 7001 пъти

Кралските особи копират анимационните герои на Уолт Дисни

Сватбите в Британското кралско семейство удивително напомнят на вълшебна приказка и то не каква да е, а анимационна. Сватбата на Кейт и Уилям сякаш бе оживяла от анимационния филм „Пепеляшка“ на Уолт Дисни където булката също е момиче от простолюдието. Друга кралска персона, Зара Филипс, която е внучка на все още живата кралица-майка, също се омъжи наскоро за ръгбиста Майк Тиндол, но на скромна церемония, нямаща претенция за приказност и величие. Събитието се проведе в църквата Кенънгейт, която побира едва 400 души или четири пъти по-малко от сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън тази пролет.

Както е обичайно на подобни събития, тоалетите бяха на най-известните световни дизайнери. Логично вниманието на медиите беше насочено най-вече към Зара и Кейт. Зара бе облечена в изискан тоалет на любимеца на кралицата, Стюарт Парвин, при все че й се носи славата на любителка  на  блузките с леопардови щампи.. Булото и бе обемно, но стилно, а великолепната коприна с цвят на слонова кост, от която беше ушита роклята придаваше на силуета на Зара едновременно усещане за ефирност и разкош, който надмина очакванията на тези, които познаваха вкуса й. .Допълнение бяха семплият корсет и презрамките от тюл.

Разочароващо за мнозина бе решението на булката роклята й да е без дълъг шлейф, което не би било лоша идея. Визията на Зара Филипс бе завършена от заетата от майка й принцеса Ан диамантена тиара и обувки на Джими Чо.

Кралицата Елизабет Втора също бе в костюм на Стюарт Парвин, в комбинация с чанта Лаунър и шапка на Рейчъл Тревър Морган. Младоженците както и всички гости изминаха растоянието от 400 ярда (365.76 метра) от Катедралата до мястото на тържеството в Холируудхауз в .класически черни Бентли-та.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !