Шестима ще се насладят на музиката на Шаде благодарение на Радио Витоша

27.09.2011 11:15 | Видян 2315 пъти

Шестима ще се насладят на музиката на Шаде благодарение на Радио Витоша

Музикантите от британската соул група Шаде гостуват за концерт у нас на 29 октомври по покана на София Мюзик Ентърпрайзис. Феновете на вокалистката Шаде Аду и нейната група ще могат цял месец да изпращат своите любими песни на имейл best@radiovitosha.com. Трима от участвалите в допитването ще спечелят чрез жребий двойни билети за концерта в столичната зала Арена Армеец.

След събитието, точно в полунощ, Радио Витоша ще излъчи четири часа с най-желаните песни на групата, избрани от слушателите.

Групата на Шаде Аду е носителка на 4 награди Грами - през 1986 за най-добър дебют, през 1994 за най-добро R'n'B изпълнение от група, през 2002 за най-добър поп албум с вокали и през 2011 отново за най-добро R'n'B изпълнение от група за пилотния едноименен сингъл от последния албум Soldier Of Love.

Изборът на слушателите на любимите песни на британските изпълнители ще бъде от техните шест студийни албума, две компилации, ремикс албума и проекта им със записи на живо. От всички тях и синглите им са продадени над 50 милиона копия по целия свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Вече се продават резервациите за...

Хората правят резервации на безплатни сайтове, след...

Няма коментари към тази новина !